Bluză pentru sarcină şi alăptare India Ink

De la 156,00 RON 195,00 RON
Numai %1 ramase
În stoc
Decrease
Increase

DE CE SA ALEGI ACEST PRODUS?

Smartdesign

Smart Design

Articolele ”smart design” au la bază inovația, fiind concepute pentru a îndeplini o funcție suplimentară simplei purtări.

Natural

Natural

Articolele înscripționate „natural” sunt realizate din fibre din natură, produse de către plante sau prin intermediul proceselor geologice.

Biodegradabil

Biodegradabil

Articolele care poartă acest însemn sunt realizate din materiale biodegradabile, rezultate din resurse eco-friendly, pentru a evita poluarea după ce nu vor mai fi purtate.

Descriere

O bluză ce poate fi purtată în timpul sarcinii, al alăptării şi după aceea. Lejeră, cu mânecă lungă, confortabilă, bluza este realizată dintr-un amestec de materiale foarte plăcut la atingere şi permite o alăptare discretă prin simpla ridicare a materialului din faţă.

Mai multe informatii

Mai multe informatii
Informații

• Bluză cu mânecă lungă

• Versatilă, poate fi purtată în timpul sarcinii, al alăptării, dar şi după aceea

• Funcţie de alăptare discretă

• 45% bumbac, 47% modal, 8% spandex

Informații despre brand

Destinate atât perioadei pre-natale cât și a celei de alăptare, articolele vestimentare Mothers en Vogue, proiectate în însoritul Singapore, îmbină inteligent confortul și esteticul pentru ca tu să poți să te simți mereu în largul tău, radiind frumusețe de asemenea. Prietene cu pielea și cu mediul și realizate din materiale ușoare și fine, acestea se pretează perfect tuturor tipurilor de ocazii pentru ca fiecare zi să fie o bucurie și mai mare.

Recenzii

Write Your Own Review

Scrie o recenzie


Rating-ul ta