Bluză pentru gravide şi alăptare Tilde

Brand: GO FUTURE

Numai %1 ramase
Indisponibil

DE CE SA ALEGI ACEST PRODUS?

Smartdesign

Smart Design

Articolele ”smart design” au la bază inovația, fiind concepute pentru a îndeplini o funcție suplimentară simplei purtări.

Handmade

Handmade

Articolele cu această etichetă sunt realizate în majoritate sau în totalitate manual, cu pricepere și responsabilitate de către artizani iscusiți.

Oeko-tex

Testat toxicologic

Articolele cu această înscripție au primit certificatul ”oeko-tex”, ceea ce înseamnă că nu conțin niciun fel de substanțe nocive pentru organism.

Descriere

Materialele extrem de moi sunt elementul cheie pentru toate produsele Go Future. Tilde nu face excepție, așadar te vei simți foarte confortabil indiferent că alegi să o porți în timpul sarcinii, în timpul alăptării sau oricând după aceea. Decolteul în V și mânecile ¾ sunt completate de designul inteligent din zona bustului unde se ascunde o funcție de alăptare discretă. Poart-o cu niște pantaloni casual și te vei simți și vei arăta foarte relaxată.

Mai multe informatii

Mai multe informatii
Informații

• Bluză multifuncțională: poate fi purtată în timpul sarcinii sau oricând după naștere

• Funcție invizibilă de alăptare

• 95% bumbac, 5% elastan

• Material conform standardului 100 OEKO-TEX

• Poate fi spalată în mașină automată la 30 de grade Celsius

• Nu stoarceți, nu utilizaţi înălbitori sau balsam și nu uscați în uscător automat. Spălați și călcați pe dos, la temperatură redusă

Informații despre brand

Confortabile, chic și, poate cel mai important, inovatoare, hainele ”Go Future” se  adresează atât femeilor gravide cât și  proaspetelor mămici aflate în perioada de alăptare. Atenția la detalii, eleganța fără efort, design-urile și croiurile subtile handmade și desigur garanția germană a calității, combinată cu dragostea față de doamnele și domnișoarele care urmează să le îmbrace, reprezintă motivele pe care ți le recomandăm cu căldură. La urma urmei, de ce să nu strălucești și mai mult în această perioadă atât de specială?

Recenzii

Write Your Own Review

Scrie o recenzie


Rating-ul ta