Bluză copii lână şi mătase, verde

Brand: COSILANA

incepând de la 85,60 RON Preț standard 107,00 RON
Numai %1 ramase
In stoc
Decrease
Increase

DE CE SĂ ALEGI ACEST PRODUS?

Natural

Natural

Articolele înscripționate „natural” sunt realizate din fibre din natură, produse de către plante sau prin intermediul proceselor geologice.

Organice

Organic

Articolele care poartă această etichetă sunt realizate exclusiv din materiale cultivate sau obținute în concordanță cu standardele culturii și agriculturii organice.

Smartdesign

Smart Design

Articolele ”smart design” au la bază inovația, fiind concepute pentru a îndeplini o funcție suplimentară simplei purtări.

Descriere

O bluză fină şi subţire, dar călduroasă şi foarte confortabilă. Potrivită pentru acasă, afară, indiferent de anotimp. Iarna poate fi purtată ca şi strat de bază, pe sub hainele de ploaie şi/sau zăpadă, păstrând foarte bine confortul termic.

Mărimile produselor Cosilana sunt: 50/56, 62/68, 74/80, 86/92, 104, 116, 128, 140. Pentru mai multe detalii, consultaţi ghidul de mărimi.

Mai multe informatii

Mai multe informatii
Informații

• Materialul este moale – combină avantajele a două materiale deosebite (lână şi mătase)

• Lâna este cunoscută pentru proprietăţile sale de auto-curăţare, datorită lanolinei cu care este impregnată în mod natural. Spălarea este necesară rar, astfel că nu veţi avea nevoie de multe haine

• Mătasea este fină, perfectă pentru pielea sensibilă

• Materialul respiră bine şi reglează temperatura corpului, absoarbe transpiraţia şi păstrează confortul termic

• Material: 70% lână merinos organică, 30% mătase – material moale şi plăcut la atingere

• Lâna este certificată KBT

• Cosilana este producător certificat GOTS

• Fabricat în Germania

• Se recomandă spălarea manuală, dar se pot spăla şi în maşina de spălat, pe ciclul special pentru lână şi folosind un detergent special pentru materiale sensibile.

• Mărimea din ghid se referă la înălţimea copilului. În cazul în care copilul se află între mărimi, alegeţi mărimea mai mare

Informații despre brand

Cosilana crede cu tărie că viitorul copiilor este în mâinile noastre şi că un comportament conştient faţă de mediu duce la creşterea calităţii vieţii. Acesta este motivul pentru care toate produsele brandului german sunt realizate cu responsabilitate faţă de mediul înconjurător - bumbacul organic, lâna şi mătasea fiind tratate respectând cu stricteţe o serie de principii ecologice.

PRODUSE ASEMĂNĂTOARE

Recenzii

Write Your Own Review

Scrie o recenzie


Rating-ul dumneavoastra