Bluză alăptare bumbac organic Nuka, dungi verzi

Decrease
Increase

DE CE SĂ ALEGI ACEST PRODUS?

Smartdesign

Smart Design

Articolele ”smart design” au la bază inovația, fiind concepute pentru a îndeplini o funcție suplimentară simplei purtări.

Antialergenic

Antialergenic

Articolele vestimentare antialergenice sunt realizate din fibre naturale, prietene chiar și cu pielea cea mai sensibilă, pentru a nu provoca iritații sau alte efecte adverse la care tenul sau pielea pot fi supuse.

Organice

Organic

Articolele care poartă această etichetă sunt realizate exclusiv din materiale cultivate sau obținute în concordanță cu standardele culturii și agriculturii organice.

Descriere

O bluză casual, de zi, cu imprimeu cu dungi. Este realizată din amestec de bumbac organic şi elastan, fiind o alegere perfectă pentru femeile care alăptează. Designul inteligent îţi permite să porţi această bluză chiar şi după ce ai terminat etapa alăptării.

Mai multe informatii

Mai multe informatii
Informații

• Bluza este realizată din amestec de bumbac organic 92% şi elastan 8%

• Alăptarea este facilitată prin designul inteligent: doar ridici partea superioară a bluzei şi poţi alăpta rapid şi discret

• O poţi purta în perioada alăptării, dar şi după ce această etapă s-a încheiat

• Un model clasic, uşor de combinat şi de asortat cu alte piese vestimentare

• Materialul moale şi confortabil este potrivit pentru primăvară-toamnă

Informații despre brand

Brandul danez îşi propune să aducă în garderoba femeilor însărcinate şi a proaspetelor mame articole practice şi stilate. Cu un control atent asupra calităţii materialelor şi a procesului de producţie, Milker este prezent în diverse ţări din Europa, oferind piese deosebite şi confortabile clientelor care ajung să îndrăgească iremediabil acest brand.

PRODUSE ASEMĂNĂTOARE

Recenzii

Write Your Own Review

Scrie o recenzie


Rating-ul ta