Dragile noastre, dragii noștri, suntem încă foarte tineri dar, de când ne-am lansat, ne-am alimentat cu toată căldura primită de la voi, nădăjduind că am reușit să vă transmitem de asemenea emoții dintre cele mai plăcute. Am primit cu bucurie fiecare feedback de la voi, fie el pozitiv sau menit să ne ajute să ne îmbunătățim serviciile, considerând fiecare intervenție a voastră drept un cadou. Era astfel natural să nu ne delimităm nici de cea mai importantă promoție a anului, un ritual care a ajuns de ani buni în România și care e așteptat, în fiecare noiembrie, de foarte mulți oameni. Așadar, în week-end-ul acesta, ne-am propus să vă surprindem plăcut cu discount-uri mari, de până la 50%, la toate categoriile noastre de produse.

De ce Black Friday? Pentru că a devenit un termen colocvial, uzitat de marea majoritate a oamenilor și pentru că, dacă pornim de la premisa sincerității, pe care personal promitem să o respectăm, înseamnă mai mult decât un discount obișnuit.

De ce acum? Pentru că simțim că oamenii așteaptă asta în această perioadă, obișnuindu-se cu a treia zi de vineri din noiembrie și planificându-și astfel un buget din timp. 

Când începem? Vom da drumul promoției la ora 00.00 în noaptea de joi spre vineri. Am avut de asemenea grijă să alimentăm stocurile mai scăzute însă, datorită faptului că vorbim de un eveniment imprevizibil, vă sfătuim să fiți din timp cu ochii pe produsele voastre favorite.

De ce un week-end întreg? E simplu. Pentru că ne dorim ca fiecare mămică și fiecare copil să se poată bucura de articole vestimentare din materiale pur organice, prietenoase cu fiecare tip de piele. Vom anunța de asemenea public debutul mini-perioadei de reduceri masive și vom face tot posibilul pentru a vă ajuta în timp real dacă veți întâmpina probleme de orice natură. Vă îmbrățișăm cu drag.

 

 

Cu prietenie,

Echipa IYA