Aici, în familia IYA, punem sănătatea şi siguranţa pe primul loc, a voastră şi a echipei noastre în egală măsură.

Trecem cu toţii printr-o perioadă în care grija şi atenţia trebuie să ne ghideze mai mult ca niciodată.

Iată care sunt măsurile pe care le-am luat pentru ca tu să poţi face cumpărături sigure din confortul casei tale:

  • Atenţie sporită la igienă

Acordăm o atenţie deosebită igienei din toate punctele de vedere. Ne-am mutat activitatea acasă pentru ca spaţiul în care pregătim comenzile voastre să fie cât mai sigur. Astfel, o singură persoană se află în incintă atunci când sunt pregătite comenzile voastre şi îţi garantăm că suprafeţele sunt dezinfectate în mod constant.

  • Recepţia mărfii

Toată marfa nouă care soseşte în depozitul nostru este păstrată în carantină, într-o încăpere izolată, timp de 5 zile, pentru a elimina orice risc reprezentat de supravieţuirea virusului pe diverse tipuri de suprafeţe.

De altfel, această măsură de prevenţie o recomandăm tuturor clienţilor.

  • Soluţionarea retururilor

Eventualele retururi sunt păstrate izolate timp de 5 zile până la verificare. Ştim că poate fi neplăcut să aştepţi mai multe zile pentru încheierea procedurii, dar aceasta este o măsură excepţională, menită să contribuie la siguranţa tuturor. Astfel, soluţionarea oricărui retur, respectiv rambursarea valorii va dura maxim 7 zile lucrătoare de la momentul recepţiei coletului.

  • Discount suplimentar la plata online

Te susţinem în alegerea de a plăti online, pentru a evita contactul direct cu bancnote, oferindu-ţi un discount suplimentar de 5% la plata cu cardul. Inclusiv la produsele deja reduse.

  • Ambalare specială

Te ajutăm să îi surprinzi pe cei dragi cu cele mai frumoase cadouri, chiar dacă în aceste momente nu vă puteţi întâlni. Astfel, putem ambala cadourile şi putem include în colet mesajul tău, trimiţând coletul direct la destinatarul care se va bucura de el. Promitem să punem în colet toată grija noastră şi multă energie pozitivă, aşa cum ai face chiar tu.

Recomandarea noastră în această perioadă este să comanzi din timp produsele de care ai nevoie, nu doar pentru că este posibil să existe întârzieri atât din cauza creşterii numărului de comenzi online, respectiv a aglomerării firmelor de curierat, cât şi pentru a-ţi putea lua toate măsurile de precauţie.

Poţi păstra coletele “în carantină” câteva zile, majortatea magazinelor online acordând un termen de retur de 14-30 de zile.

#stamacasa , dar ne găseşti în online oricând, pentru orice informaţie ai avea nevoie.

Cu prietenie,

Echipa IYA