Jachetă reversibilă din bumbac organic Wanda, albastră

DE CE SĂ ALEGI ACEST PRODUS?

Organice

Organic

Articolele care poartă această etichetă sunt realizate exclusiv din materiale cultivate sau obținute în concordanță cu standardele culturii și agriculturii organice.

Antialergenic

Antialergenic

Articolele vestimentare antialergenice sunt realizate din fibre naturale, prietene chiar și cu pielea cea mai sensibilă, pentru a nu provoca iritații sau alte efecte adverse la care tenul sau pielea pot fi supuse.

Fairtrade

Fairtrade

Aceste articole vestimentare sunt realizate exclusiv de către producători locali în condiții de etică atât din punctul de vedere al calității materialelor cât și a condițiilor de lucru, profitul distribuindu-se uniform de la producător și până la vânzătorul final.

Descriere

Jachetă reversibilă pentru bebeluşi, realizată din bumbac organic de cea mai bună calitate. Are două feţe: o parte cu dungi şi una cu imprimeu cu bufniţe.

Mai multe informatii

Mai multe informatii
Informații

• Jachetă subţire din bumbac organic

p>• Reversibilă, pentru a putea fi asortată uşor cu diverse articole vestimentare

p>• Albastru delicat, pentru micuţii plini de energie

• Materialul este certificat GOTS: bumbac organic 100%, moale şi delicat

• Informaţii privind îngrijirea: spălaţi la 40°C, cu haine în culori similare , nu folosiţi înălbitori, uscaţi în uscător automat la temperatură medie, călcaţi la temperatură redusă.

Informații despre brand

Simpatice și extrem de în vogă, hăinuțele ”Sense Organics”, unul dintre primele brand-uri cu adevărat eco-fashion, au fost parcă create special pentru omulețul tău mic cu vise mari. Realizate numai și numai din materiale organice și având la bază o întreagă filosofie concepută în jurul sustenabilității și eticii, aceste articole vestimentare îi vor oferi minunii tale tot confortul de care va avea nevoie în fiecare dintre aventurile sale ce vor urma.

Recenzii

Write Your Own Review

Scrie o recenzie


Rating-ul ta