Pantaloni Fiftyseven

Brand: SANETTA

Numai %1 ramase
Indisponibil

DE CE SĂ ALEGI ACEST PRODUS?

Organice

Organic

Articolele care poartă această etichetă sunt realizate exclusiv din materiale cultivate sau obținute în concordanță cu standardele culturii și agriculturii organice.

MadeinRO

Fabricat în RO

Articolele ”Made in Romania” sunt realizate local, cu dragoste, pricepere și responsabilitate, pe teritoriul țării noastre.

ProtectieUV

Protecţie UV

Articolele cu această etichetă oferă protecție împotriva razelor nocive ale soarelui.

Descriere

Pantaloni lungi pentru bebeluşi, realizaţi din bumbac organic moale şi confortabil. Combină-i cu bluzele şi cardiganele Sanetta Fiftyseven şi vei obţine cele mai stilate şi drăgălaşe ţinute pentru bebeluş, perfecte pentru ocaziile deosebite.

Mai multe informatii

Mai multe informatii
Informații

• Bumbacul organic din care sunt confecţionaţi este delicat cu pielea sensibilă a bebeluşilor

• Materialul este certificat GOTS, iar produsul este fabricat în Europa

• Materialul oferă protecţie UV 30+

• Informaţii privind îngrijirea produsului: poate fi spălat la maxim 40°; nu folosiţi înălbitor; uscarea în uscător automat trebuie făcută la temperatură redusă; călcaţi la temperatură moderată; nu curăţaţi chimic.

Informații despre brand

Calitatea germană, atenția la detalii și grija față de mediu. Le găsești pe toate într-un echilibru perfect în fiecare articol ”Sanetta”. Destinate atât noilor născuți cât și copiilor, aceste hăinuțe sunt realizate dintr-un bumbac organic de cea mai bună calitate, putând avea de asemenea „super-puteri” precum impermeabilitatea sau protecția UV. Pentru ca tu să îți știi minunea sau minunile în siguranță. Mereu.

PRODUSE ASEMĂNĂTOARE

Recenzii

Write Your Own Review

Scrie o recenzie


Rating-ul ta