Tricou sarcină şi alăptare Jenny

Brand: GO FUTURE

De la 195,00 RON 244,00 RON
Numai %1 ramase
În stoc
Decrease
Increase

DE CE SA ALEGI ACEST PRODUS?

Smartdesign

Smart Design

Articolele ”smart design” au la bază inovația, fiind concepute pentru a îndeplini o funcție suplimentară simplei purtări.

Handmade

Handmade

Articolele cu această etichetă sunt realizate în majoritate sau în totalitate manual, cu pricepere și responsabilitate de către artizani iscusiți.

Oeko-tex

Testat toxicologic

Articolele cu această înscripție au primit certificatul ”oeko-tex”, ceea ce înseamnă că nu conțin niciun fel de substanțe nocive pentru organism.

Descriere

Tricoul Jenny poate fi purtat în orice moment al zilei, este simplu de combinat în diverse ţinute. Confecţionat manual dintr-un material moale, tricoul poate fi purtat atât în timpul sarcinii, cât şi după, permiţând alăptarea rapidă şi uşoară a bebeluşului, oricând şi oriunde.

Mai multe informatii

Mai multe informatii
Informații

• Tricou pentru gravide și pentru alăptare

• Modern şi uşor de asortat

• Materialul este conform standardului 100 OEKO-TEX - 95% bumbac, 5% elastan

• Poate fi spălat în mașina automată la 30 de grade Celsius. Nu folosiţi înălbitori sau balsam de rufe

• Nu stoarceți. Nu uscați în uscător automat

• Spălați și călcați materialul pe dos, la temperatură redusă

Informații despre brand

Confortabile, chic și, poate cel mai important, inovatoare, hainele ”Go Future” se  adresează atât femeilor gravide cât și  proaspetelor mămici aflate în perioada de alăptare. Atenția la detalii, eleganța fără efort, design-urile și croiurile subtile handmade și desigur garanția germană a calității, combinată cu dragostea față de doamnele și domnișoarele care urmează să le îmbrace, reprezintă motivele pe care ți le recomandăm cu căldură. La urma urmei, de ce să nu strălucești și mai mult în această perioadă atât de specială?

PRODUSE ASEMĂNĂTOARE

Recenzii

Write Your Own Review

Scrie o recenzie


Rating-ul ta