Tricou sarcină şi alăptare Alda

Decrease
Increase

DE CE SA ALEGI ACEST PRODUS?

Smartdesign

Smart Design

Articolele ”smart design” au la bază inovația, fiind concepute pentru a îndeplini o funcție suplimentară simplei purtări.

Handmade

Handmade

Articolele cu această etichetă sunt realizate în majoritate sau în totalitate manual, cu pricepere și responsabilitate de către artizani iscusiți.

Oeko-tex

Testat toxicologic

Articolele cu această înscripție au primit certificatul ”oeko-tex”, ceea ce înseamnă că nu conțin niciun fel de substanțe nocive pentru organism.

Descriere

Tricoul Alda are un design inteligent care permite purtarea lui atât în timpul sarcinii, cât şi după naştere, facilitând o alăptare discretă.

Mai multe informatii

Mai multe informatii
Informații

• Tricou pentru gravide

• Tricou pentru alăptare – spaţiile destinate alăptării sunt foarte bine ascunse

• Tricoul poate rămâne şi ulterior în garderobă, fiind uşor de purtat datorită designului inteligent

• Produs handmade în Germania, utilizând materiale alese etic și responsabil

• Material conform standardului 100 OEKO-TEX - 95% bumbac, 5% elastan

• Spălați și călcați produsul pe dos. Spălaţi la 30 de grade Celsius, fără a folosi înăbitori sau balsam. Nu stoarceţi, nu folosiţi înălbitori şi nu uscaţi în uscător automat

• Este posibil ca materialul să se contracte după spălare - maxim 5%

Informații despre brand

Confortabile, chic și, poate cel mai important, inovatoare, hainele ”Go Future” se  adresează atât femeilor gravide cât și  proaspetelor mămici aflate în perioada de alăptare. Atenția la detalii, eleganța fără efort, design-urile și croiurile subtile handmade și desigur garanția germană a calității, combinată cu dragostea față de doamnele și domnișoarele care urmează să le îmbrace, reprezintă motivele pe care ți le recomandăm cu căldură. La urma urmei, de ce să nu strălucești și mai mult în această perioadă atât de specială?

PRODUSE ASEMĂNĂTOARE

Recenzii

Write Your Own Review

Scrie o recenzie


Rating-ul ta