Tricou pentru gravide şi alăptare Sunna roz

Decrease
Increase

DE CE SA ALEGI ACEST PRODUS?

Smartdesign

Smart Design

Articolele ”smart design” au la bază inovația, fiind concepute pentru a îndeplini o funcție suplimentară simplei purtări.

Handmade

Handmade

Articolele cu această etichetă sunt realizate în majoritate sau în totalitate manual, cu pricepere și responsabilitate de către artizani iscusiți.

Oeko-tex

Testat toxicologic

Articolele cu această înscripție au primit certificatul ”oeko-tex”, ceea ce înseamnă că nu conțin niciun fel de substanțe nocive pentru organism.

Descriere

Nu vei fi însărcinată o veșnicie, astfel încât costurile unei noi garderobe de maternitate pot fi nejustificate. Tricoul Sunna poate fi purtat în timpul sarcinii, dar și după naștere, fiind perfect pentru alăptare.

Mai multe informatii

Mai multe informatii
Informații

• Tricou pentru gravide și pentru alăptare

• Fundiţă detașabilă

• Buzunare laterale

• Materialul este conform standardului 100 OEKO-TEX - 95% bumbac, 5% elastan

• Poate fi spălat în mașina automată la 30 de grade Celsius. Nu folosiţi înălbitori sau balsam de rufe

• Nu stoarceți și nu uscați în uscător automat

• Spălați și călcați tricoul pe dos, la temperatură redusă

Informații despre brand

Confortabile, chic și, poate cel mai important, inovatoare, hainele ”Go Future” se  adresează atât femeilor gravide cât și  proaspetelor mămici aflate în perioada de alăptare. Atenția la detalii, eleganța fără efort, design-urile și croiurile subtile handmade și desigur garanția germană a calității, combinată cu dragostea față de doamnele și domnișoarele care urmează să le îmbrace, reprezintă motivele pe care ți le recomandăm cu căldură. La urma urmei, de ce să nu strălucești și mai mult în această perioadă atât de specială?

PRODUSE ASEMĂNĂTOARE

Recenzii

Write Your Own Review

Scrie o recenzie


Rating-ul ta