Jucărie lemn Duba

Preț special 26,40 RON Preț standard 33,00 RON
Indisponibil
Recenzie:
100% of 100

DE CE SĂ ALEGI ACEST PRODUS?

Nontoxic

Non-toxic

Articolele cu acest simbol sunt realizate din materiale materiale non-toxice, sigure pentru sănătatea copiilor.

Natural

Natural

Articolele care au acest simbol sunt confecţionate din materiale naturale de cea mai bună calitate, cu grijă şi respect faţă de natură.

Reciclabil

Reciclabil

Articolele care au acest simbol sunt realizate din materiale durabile şi reciclabile, fiind prietenoase atât cu sănătatea celor mici, cât şi cu mediul înconjurător.

Descriere

Un accesoriu drăgălaş în camera bebeluşului sau o jucărie mult iubită, dubiţa din lemn este o alegere inspirată pentru un cadou reuşit.

Mai multe informatii

Mai multe informatii
Informații

• Jucăria este realizată din lemn şi este vopsită cu vopsele pe bază de apă, non toxice, într-o nuanţă foarte plăcută de verde-mentă

• Ajută la dezvoltarea capacităţii de coordonare mână-ochi şi la înţelegerea relaţiei dintre cauză şi efect

• Roţile se mişcă uşor

• Vârsta recomandată: 12 luni +

• Dimensiune: 13.5 x 8.5 x 4.5 cm

• Aruncaţi ambalajele înainte de a oferi jucăria copiilor. Este recomandată supravegherea de către un adult. Păstraţi instrucţiunile şi etichetele pentru a le putea consulta ulterior. Feriţi produsul de foc, temperaturi ridicate şi umiditate, deoarece acestea pot deteriora materialele din care acesta este realizat.

Informații despre brand

Având o vechime de peste 10 ani, brandul olandez Little Dutch oferă accesorii şi jucării deosebite şi sigure, contribuind astfel la dezvoltarea şi confortul de care are nevoie fiecare copil, încă de la naştere. Produsele au un design modern şi culori contemporane, fiind alegerea ideală pentru toţi cei care iubesc frumosul şi calitatea.

PRODUSE ASEMĂNĂTOARE

Recenzii

Write Your Own Review

Scrie o recenzie


Rating-ul dumneavoastra