Cutie portabilă cu piese din lemn Oraşul Olandez

79,00 RON
Indisponibil

DE CE SĂ ALEGI ACEST PRODUS?

Nontoxic

Non-toxic

Articolele cu acest simbol sunt realizate din materiale materiale non-toxice, sigure pentru sănătatea copiilor.

Natural

Natural

Articolele care au acest simbol sunt confecţionate din materiale naturale de cea mai bună calitate, cu grijă şi respect faţă de natură.

Reciclabil

Reciclabil

Articolele care au acest simbol sunt realizate din materiale durabile şi reciclabile, fiind prietenoase atât cu sănătatea celor mici, cât şi cu mediul înconjurător.

Descriere

Un set de joacă perfect, care va fi îndrăgit de către cel mic şi purtat peste tot. Cutia ilustrează elementele unui oraş şi conţine 15 animale din lemn, vehicule şi căsuţe, pentru a putea crea o adevărată poveste.

Mai multe informatii

Mai multe informatii
Vârstă18-24 luni, 2-3 ani
Informații

• Cutia este confecţionată din carton gros, de calitate foarte bună

• Figurinele sunt realizate din lemn şi sunt vopsite cu vopsele pe bază de apă, non toxice

• Vârsta recomandată: 18 luni +

• Dimensiune: 25 x 11 x 18 cm

• Aruncaţi ambalajele înainte de a oferi jucăria copiilor. Este recomandată supravegherea de către un adult. Păstraţi instrucţiunile şi etichetele pentru a le putea consulta ulterior. Feriţi produsul de foc, temperaturi ridicate şi umiditate, deoarece acestea pot deteriora materialele din care acesta este realizat.

Informații despre brand

Având o vechime de peste 10 ani, brandul olandez Little Dutch oferă accesorii şi jucării deosebite şi sigure, contribuind astfel la dezvoltarea şi confortul de care are nevoie fiecare copil, încă de la naştere. Produsele au un design modern şi culori contemporane, fiind alegerea ideală pentru toţi cei care iubesc frumosul şi calitatea.

Recenzii

Write Your Own Review

Scrie o recenzie


Rating-ul ta