Curcubeu din lemn Pure Nature

100,00 RON 125,00 RON
În stoc
Decrease
Increase

DE CE SĂ ALEGI ACEST PRODUS?

Nontoxic

Non-toxic

Articolele cu acest simbol sunt realizate din materiale materiale non-toxice, sigure pentru sănătatea copiilor.

Natural

Natural

Articolele care au acest simbol sunt confecţionate din materiale naturale de cea mai bună calitate, cu grijă şi respect faţă de natură.

Reciclabil

Reciclabil

Articolele care au acest simbol sunt realizate din materiale durabile şi reciclabile, fiind prietenoase atât cu sănătatea celor mici, cât şi cu mediul înconjurător.

Descriere

O jucărie aparent simplă, dar atât de versatilă! Curcubeul este realizat din 8 arcuri din lemn, care se potrivesc perfect unul în celălalt.

Mai multe informatii

Mai multe informatii
Vârstă12-18 luni, 18-24 luni, 2-3 ani
Informații

• Jucărie din lemn, în culori plăcute, perfectă şi ca şi element de decor în camera celor mici

• Vopselele folosite sunt pe bază de apă, fiind sigure pentru sănătatea celor mici

• Dezvoltă capacitatea de coordonare mână-ochi şi motricitatea fină

• Stimulează imaginaţia, încurajându-i pe cei mici să găsească multiple variante de joacă: stivuire, creare de forme, aranjarea sub forma de tunel sau organizarea unor piste pentru maşinuţe sunt doar câteva exemple

• Vârsta recomandată: 12 luni +

• Dimensiunile produsului: 5 cm x 23.5 cm x 11.5 cm

• Aruncaţi ambalajele înainte de a oferi jucăria copiilor. Este recomandată supravegherea de către un adult. Păstraţi instrucţiunile şi etichetele pentru a le putea consulta ulterior. Feriţi produsul de foc, temperaturi ridicate şi umiditate, deoarece acestea pot deteriora materialele din care acesta este realizat.

Informații despre brand

Având o vechime de peste 10 ani, brandul olandez Little Dutch oferă accesorii şi jucării deosebite şi sigure, contribuind astfel la dezvoltarea şi confortul de care are nevoie fiecare copil, încă de la naştere. Produsele au un design modern şi culori contemporane, fiind alegerea ideală pentru toţi cei care iubesc frumosul şi calitatea.

Recenzii

Write Your Own Review

Scrie o recenzie


Rating-ul ta