Cub din lemn pentru activităţi, roz

DE CE SĂ ALEGI ACEST PRODUS?

Nontoxic

Non-toxic

Articolele cu acest simbol sunt realizate din materiale materiale non-toxice, sigure pentru sănătatea copiilor.

Natural

Natural

Articolele care au acest simbol sunt confecţionate din materiale naturale de cea mai bună calitate, cu grijă şi respect faţă de natură.

Reciclabil

Reciclabil

Articolele care au acest simbol sunt realizate din materiale durabile şi reciclabile, fiind prietenoase atât cu sănătatea celor mici, cât şi cu mediul înconjurător.

Descriere

Cubul de activităţi îi va oferi bebeluşului o mulţime de provocări, fiecare parte având o altă activitate educativă. Roţi cu traseu, sortator de forme, spirală cu bile – ore întregi de joacă şi distracţie.

Mai multe informatii

Mai multe informatii
Vârstă18-24 luni, 2-3 ani
Informații

• Cubul este realizat din lemn şi este vopsit cu vopsele pe bază de apă, non toxice, fiind astfel sigur pentru bebeluşi şi copii

• Ajută la dezvoltarea capacităţii de coordonare mână-ochi

• Dezvoltă motricitatea fină

• Spirala poate fi întoarsă şi introdusă în cub, pentru o depozitare mai uşoară

• Vârsta recomandată: 12 luni +

• Dimensiunile produsului: 20 cm x 20 cm x 40.5 cm

• Aruncaţi ambalajele înainte de a oferi jucăria copiilor. Este recomandată supravegherea de către un adult. Păstraţi instrucţiunile şi etichetele pentru a le putea consulta ulterior. Feriţi produsul de foc, temperaturi ridicate şi umiditate, deoarece acestea pot deteriora materialele din care acesta este realizat.

Informații despre brand

Având o vechime de peste 10 ani, brandul olandez Little Dutch oferă accesorii şi jucării deosebite şi sigure, contribuind astfel la dezvoltarea şi confortul de care are nevoie fiecare copil, încă de la naştere. Produsele au un design modern şi culori contemporane, fiind alegerea ideală pentru toţi cei care iubesc frumosul şi calitatea.

Recenzii

Write Your Own Review

Scrie o recenzie


Rating-ul ta