Bustieră pentru alăptare Luxe gri

Decrease
Increase

DE CE SA ALEGI ACEST PRODUS?

Seriimici

Serii mici

Articolele cu acest însemn sunt realizate în ediții limitate, pentru a păstra o doză necesară de unicitate de care să te bucuri.

Natural

Natural

Articolele înscripționate „natural” sunt realizate din fibre din natură, produse de către plante sau prin intermediul proceselor geologice.

Biodegradabil

Biodegradabil

Articolele care poartă acest însemn sunt realizate din materiale biodegradabile, rezultate din resurse eco-friendly, pentru a evita poluarea după ce nu vor mai fi purtate.

Descriere

Bustiera pentru alăptare, realizată din bumbac de cea mai bună calitate, este concepută cu mare atenţie la detalii de către o echipă de mame care alăptează.

Mai multe informatii

Mai multe informatii
Informații

• Material premium uşor: cea mai bună combinaţie de materiale pentru un produs fin şi moale, de cea mai bună calitate, cu o susţinere optimă.

• Fibră naturală de bumbac: absoarbe foarte bine şi poate fi spălată frecvent

• Susţinerea sânilor este asigurată de o bandă elastică foarte subţire şi maleabilă

• Materialul din zona decolteului are întărituri suplimentare, pentru a rezista utilizării dese din perioada alăptării

• Aplicaţii delicate pentru un aspect mai atrăgător

• Căptuşală dublă în partea din faţă, cu buzunare pentru susţinerea tampoanelor pentru sâni

• 95% bumbac, 5% spandex

Informații despre brand

Destinate atât perioadei pre-natale cât și a celei de alăptare, articolele vestimentare Mothers en Vogue, proiectate în însoritul Singapore, îmbină inteligent confortul și esteticul pentru ca tu să poți să te simți mereu în largul tău, radiind frumusețe de asemenea. Prietene cu pielea și cu mediul și realizate din materiale ușoare și fine, acestea se pretează perfect tuturor tipurilor de ocazii pentru ca fiecare zi să fie o bucurie și mai mare.

Recenzii

Write Your Own Review

Scrie o recenzie


Rating-ul ta