Bluză multifuncţională Jana

Brand: GO FUTURE

De la 156,00 RON 223,00 RON
Numai %1 ramase
În stoc
Decrease
Increase

DE CE SA ALEGI ACEST PRODUS?

Smartdesign

Smart Design

Articolele ”smart design” au la bază inovația, fiind concepute pentru a îndeplini o funcție suplimentară simplei purtări.

Handmade

Handmade

Articolele cu această etichetă sunt realizate în majoritate sau în totalitate manual, cu pricepere și responsabilitate de către artizani iscusiți.

Oeko-tex

Testat toxicologic

Articolele cu această înscripție au primit certificatul ”oeko-tex”, ceea ce înseamnă că nu conțin niciun fel de substanțe nocive pentru organism.

Descriere

Jana este o alegere feminină pentru perioada pre și postnatală, dar și în timpul celor 9 luni speciale de sarcină. Realizată manual din materiale delicate, provenite din surse etice și responsabile, bluza Jana va fi mereu delicată cu pielea ta și datorită designului inteligent abia vei observa că este și o bluză pentru alăptare.

Mai multe informatii

Mai multe informatii
Informații

• Mâneci ¾

• Funcție discretă de alăptare

• 95% vâscoză, 5% elastan

• Material conform standardului 100 OEKO-TEX

• Poate fi spălată pe dos în mașina automată la 30 de grade Celsius

• Nu stoarceți, nu folosiți înălbitori și nu uscați în uscător automat

• Nu folosiți balsam de rufe

• Călcați materialul pe dos, la temperatură scăzută

Informații despre brand

Confortabile, chic și, poate cel mai important, inovatoare, hainele ”Go Future” se  adresează atât femeilor gravide cât și  proaspetelor mămici aflate în perioada de alăptare. Atenția la detalii, eleganța fără efort, design-urile și croiurile subtile handmade și desigur garanția germană a calității, combinată cu dragostea față de doamnele și domnișoarele care urmează să le îmbrace, reprezintă motivele pe care ți le recomandăm cu căldură. La urma urmei, de ce să nu strălucești și mai mult în această perioadă atât de specială?

Recenzii

Write Your Own Review

Scrie o recenzie


Rating-ul ta