Abac din lemn Pure Nature

Preț special 64,00 RON Preț standard 80,00 RON
Indisponibil

DE CE SĂ ALEGI ACEST PRODUS?

Nontoxic

Non-toxic

Articolele cu acest simbol sunt realizate din materiale materiale non-toxice, sigure pentru sănătatea copiilor.

Natural

Natural

Articolele care au acest simbol sunt confecţionate din materiale naturale de cea mai bună calitate, cu grijă şi respect faţă de natură.

Reciclabil

Reciclabil

Articolele care au acest simbol sunt realizate din materiale durabile şi reciclabile, fiind prietenoase atât cu sănătatea celor mici, cât şi cu mediul înconjurător.

Descriere

O jucărie clasică, educativă, care îl va ajuta pe cel mic să înveţe culorile şi să numere, dezvoltându-I totodată motricitatea fină şi capacitatea de coordonare dintre mână şi ochi.

Mai multe informatii

Mai multe informatii
Informații

• Jucărie din lemn, în nuanţe plăcute, perfectă şi ca şi element de decor în camera bebeluşului

• Vopselele folosite sunt pe bază de apă, fiind sigure pentru sănătatea celor mici

• Vârsta recomandată: 12 luni +

• Dimensiunile produsului:21.3 cm x 27.6 cm x 6 cm

• Aruncaţi ambalajele înainte de a oferi jucăria copiilor. Este recomandată supravegherea de către un adult. Păstraţi instrucţiunile şi etichetele pentru a le putea consulta ulterior. Feriţi produsul de foc, temperaturi ridicate şi umiditate, deoarece acestea pot deteriora materialele din care acesta este realizat.

Informații despre brand

Având o vechime de peste 10 ani, brandul olandez Little Dutch oferă accesorii şi jucării deosebite şi sigure, contribuind astfel la dezvoltarea şi confortul de care are nevoie fiecare copil, încă de la naştere. Produsele au un design modern şi culori contemporane, fiind alegerea ideală pentru toţi cei care iubesc frumosul şi calitatea.

Recenzii

Write Your Own Review

Scrie o recenzie


Rating-ul dumneavoastra