Pantaloni scurţi şi tricouri

În zilele călduroase de vară, alege tricouri şi pantaloni din materiale naturale moi, confortabile, care permit pielii să respire. Bucuraţi-vă de soare şi de veselia zilelor de vacanţă!

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Setare Direcție Ascendentă
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Setare Direcție Ascendentă

Majoritatea copiilor iubesc vara și vremea caldă, pentru că acestea vin cu și mai mult timp petrecut în aer liber. Mai multă joacă înseamnă mai multă mișcare, astfel că hainele de vară pentru copii trebuie să le asigure tot confortul de care au nevoie. Am pregătit aici o gamă variată de tricouri pentru copii, pantaloni scurți pentru fete și băieți, dar și salopete de vară pentru bebeluși sau copii mai mari. Toate sunt realizate din materiale naturale, prietenoase cu pielea sensibilă a celor mici: de la tricouri din bumbac organic, la tricouri din in pentru copii, de la pantaloni scurți din bumbac, la pantaloni din in, foarte lejeri și plăcuți la purtare. 


Alături de produsele de protecție solară, hainele potrivite și respectarea unor recomandări cu privire la expunerea la soare îl vor proteja pe cel mic de razele nocive, permițându-i să se bucure în siguranță de soare și de vacanță.


Citește Mai Mult Afiseaza mai putine