Tricou sarcină şi alăptare Noor, negru

Decrease
Increase

DE CE SĂ ALEGI ACEST PRODUS?

Smartdesign

Smart Design

Articolele ”smart design” au la bază inovația, fiind concepute pentru a îndeplini o funcție suplimentară simplei purtări.

Antialergenic

Antialergenic

Articolele vestimentare antialergenice sunt realizate din fibre naturale, prietene chiar și cu pielea cea mai sensibilă, pentru a nu provoca iritații sau alte efecte adverse la care tenul sau pielea pot fi supuse.

Organice

Organic

Articolele care poartă această etichetă sunt realizate exclusiv din materiale cultivate sau obținute în concordanță cu standardele culturii și agriculturii organice.

Descriere

Tricou cu design clasic, foarte uşor de asortat la orice ţinută din zilele calde. Perfect pentru perioada sarcinii, dar şi pentru alăptare.

Mai multe informatii

Mai multe informatii
Informații

• Tricou pentru gravide şi pentru perioada de alăptare, confecţionat dintr-un material plăcut la atingere: 92% bumbac organic şi 8% elastan

• Facilitează alăptarea discretă datorită designului inteligent

• Poate fi purtat cu succes chiar şi după încheierea alăptării

Informații despre brand

Brandul danez îşi propune să aducă în garderoba femeilor însărcinate şi a proaspetelor mame articole practice şi stilate. Cu un control atent asupra calităţii materialelor şi a procesului de producţie, Milker este prezent în diverse ţări din Europa, oferind piese deosebite şi confortabile clientelor care ajung să îndrăgească iremediabil acest brand.

PRODUSE ASEMĂNĂTOARE

Recenzii

Write Your Own Review

Scrie o recenzie


Rating-ul ta