Rochie over-size pentru sarcină şi alăptare Selma, roz

Decrease
Increase

DE CE SĂ ALEGI ACEST PRODUS?

Smartdesign

Smart Design

Articolele ”smart design” au la bază inovația, fiind concepute pentru a îndeplini o funcție suplimentară simplei purtări.

Antialergenic

Antialergenic

Articolele vestimentare antialergenice sunt realizate din fibre naturale, prietene chiar și cu pielea cea mai sensibilă, pentru a nu provoca iritații sau alte efecte adverse la care tenul sau pielea pot fi supuse.

Organice

Organic

Articolele care poartă această etichetă sunt realizate exclusiv din materiale cultivate sau obținute în concordanță cu standardele culturii și agriculturii organice.

Descriere

Rochie largă destinată perioadei de alăptare. Model lejer şi foarte confortabil, uşor de asortat pentru a obţine o ţinută perfectă pentru zilele calde.

Mai multe informatii

Mai multe informatii
Informații

• 92% bumbac organic şi 8% elastan

• Facilitează alăptarea discretă datorită designului inteligent – nasturii par decorativi

• Imprimeu cu dungi albastre

• Poate fi purtată cu uşurinţă chiar şi după încheierea alăptării, astfel că nu vei face o investiţie pentru doar câteva purtări

Informații despre brand

Brandul danez îşi propune să aducă în garderoba femeilor însărcinate şi a proaspetelor mame articole practice şi stilate. Cu un control atent asupra calităţii materialelor şi a procesului de producţie, Milker este prezent în diverse ţări din Europa, oferind piese deosebite şi confortabile clientelor care ajung să îndrăgească iremediabil acest brand.

PRODUSE ASEMĂNĂTOARE

Recenzii

Write Your Own Review

Scrie o recenzie


Rating-ul ta