Fustă pentru gravide Zophie, bambus organic

Brand: MILKER

De la 210,00 RON
Numai %1 ramase
În stoc
Recenzie:
100% of 100
Decrease
Increase

DE CE SĂ ALEGI ACEST PRODUS?

Smartdesign

Smart Design

Articolele ”smart design” au la bază inovația, fiind concepute pentru a îndeplini o funcție suplimentară simplei purtări.

Antialergenic

Antialergenic

Articolele vestimentare antialergenice sunt realizate din fibre naturale, prietene chiar și cu pielea cea mai sensibilă, pentru a nu provoca iritații sau alte efecte adverse la care tenul sau pielea pot fi supuse.

Biodegradabil

Biodegradabil

Articolele care poartă acest însemn sunt realizate din materiale biodegradabile, rezultate din resurse eco-friendly, pentru a evita poluarea după ce nu vor mai fi purtate.

Descriere

O fustă care nu trebuie să lipsească din garderoba femeilor însărcinate, versatilă şi foarte confortabilă. Milker acordă o atenţie deosebită sustenabiltăţii produselor confecţionate, aşa că această fustă poate fi folosită nu doar în perioada sarcinii,

Mai multe informatii

Mai multe informatii
Informații

• 92% bambus (organic) şi 8% elastan

• Materialul este foarte elastic, astfel încât se va mula perfect pentru burtică în timpul sarcinii

• Fibra de bambus are proprietăţi antibacteriene şi este totodată uşor de obţinut, fiind extrem de prietenoasă cu mediul înconjurător

• Lungimea fustei pe mărimea M este de 68 de cm

Informații despre brand

Brandul danez îşi propune să aducă în garderoba femeilor însărcinate şi a proaspetelor mame articole practice şi stilate. Cu un control atent asupra calităţii materialelor şi a procesului de producţie, Milker este prezent în diverse ţări din Europa, oferind piese deosebite şi confortabile clientelor care ajung să îndrăgească iremediabil acest brand.

Recenzii

Write Your Own Review

Scrie o recenzie


Rating-ul ta