Chilot modelator din fibră de bambus

Brand: MILKER

De la 108,00 RON
Numai %1 ramase
În stoc
Recenzie:
100% of 100
Decrease
Increase

DE CE SĂ ALEGI ACEST PRODUS?

Smartdesign

Smart Design

Articolele ”smart design” au la bază inovația, fiind concepute pentru a îndeplini o funcție suplimentară simplei purtări.

Antialergenic

Antialergenic

Articolele vestimentare antialergenice sunt realizate din fibre naturale, prietene chiar și cu pielea cea mai sensibilă, pentru a nu provoca iritații sau alte efecte adverse la care tenul sau pielea pot fi supuse.

Biodegradabil

Biodegradabil

Articolele care poartă acest însemn sunt realizate din materiale biodegradabile, rezultate din resurse eco-friendly, pentru a evita poluarea după ce nu vor mai fi purtate.

Descriere

Fără cusături deranjante, fără să fie prea strâmt, acest chilot îndeplineşte trei obiective: funcţionează, face diferenţa şi este confortabil.

Mai multe informatii

Mai multe informatii
Informații

• Chilotul este realizat din fibră de bambus, fiind moale şi confortabil: 75% bambus (organic) / 17% poliamidă / 8% elastan

• Chilot modelator realizat din material moale şii foarte confortabil

• Perfect pentru perioada de după sarcină, când burtica încă nu s-a retras complet

Informații despre brand

Brandul danez îşi propune să aducă în garderoba femeilor însărcinate şi a proaspetelor mame articole practice şi stilate. Cu un control atent asupra calităţii materialelor şi a procesului de producţie, Milker este prezent în diverse ţări din Europa, oferind piese deosebite şi confortabile clientelor care ajung să îndrăgească iremediabil acest brand.

PRODUSE ASEMĂNĂTOARE

Recenzii

Write Your Own Review

Scrie o recenzie


Rating-ul ta