Bluză sarcină şi alăptare Elvira, dungi verzi

Decrease
Increase

DE CE SĂ ALEGI ACEST PRODUS?

Smartdesign

Smart Design

Articolele ”smart design” au la bază inovația, fiind concepute pentru a îndeplini o funcție suplimentară simplei purtări.

Antialergenic

Antialergenic

Articolele vestimentare antialergenice sunt realizate din fibre naturale, prietene chiar și cu pielea cea mai sensibilă, pentru a nu provoca iritații sau alte efecte adverse la care tenul sau pielea pot fi supuse.

Organice

Organic

Articolele care poartă această etichetă sunt realizate exclusiv din materiale cultivate sau obținute în concordanță cu standardele culturii și agriculturii organice.

Descriere

Deşi nu pare, aceasta este o bluză pentru alăptare. Funcţia de alăptare este bine ascunsă, astfel că bluza poate fi purtată cu uşurinţă oricând şi oriunde.

Mai multe informatii

Mai multe informatii
Informații

• Bluză pentru alăptare, realizată din tricot, cu imprimeu cu dungi verzi

• Material: 100% bumbac organic, moale şi foarte plăcut la atingere

• Designul facilitează o alăptare discretă

Informații despre brand

Brandul danez îşi propune să aducă în garderoba femeilor însărcinate şi a proaspetelor mame articole practice şi stilate. Cu un control atent asupra calităţii materialelor şi a procesului de producţie, Milker este prezent în diverse ţări din Europa, oferind piese deosebite şi confortabile clientelor care ajung să îndrăgească iremediabil acest brand.

PRODUSE ASEMĂNĂTOARE

Recenzii

Write Your Own Review

Scrie o recenzie


Rating-ul dumneavoastra