Bluză pentru alăptare Elin

Brand: MILKER

De la 225,00 RON 265,00 RON
Numai %1 ramase
În stoc
Decrease
Increase

DE CE SĂ ALEGI ACEST PRODUS?

Smartdesign

Smart Design

Articolele ”smart design” au la bază inovația, fiind concepute pentru a îndeplini o funcție suplimentară simplei purtări.

Antialergenic

Antialergenic

Articolele vestimentare antialergenice sunt realizate din fibre naturale, prietene chiar și cu pielea cea mai sensibilă, pentru a nu provoca iritații sau alte efecte adverse la care tenul sau pielea pot fi supuse.

Organice

Organic

Articolele care poartă această etichetă sunt realizate exclusiv din materiale cultivate sau obținute în concordanță cu standardele culturii și agriculturii organice.

Descriere

O pată de culoare în garderobă, bluza tricotată Elin este perfectă pentru perioada alăptării, dar nu numai, deoarece designul inteligent permite ca aceasta să fie purtată oricând.

Mai multe informatii

Mai multe informatii
Informații

• Bluză cu mâneci scurte, tricotată din bumbac organic 100%, cu nasturi care permit o alăptare rapidă şi discretă

• Material: 100% bumbac organic, moale şi confortabil

• Facilitează alăptarea discretă datorită designului inteligent

Informații despre brand

Brandul danez îşi propune să aducă în garderoba femeilor însărcinate şi a proaspetelor mame articole practice şi stilate. Cu un control atent asupra calităţii materialelor şi a procesului de producţie, Milker este prezent în diverse ţări din Europa, oferind piese deosebite şi confortabile clientelor care ajung să îndrăgească iremediabil acest brand.

PRODUSE ASEMĂNĂTOARE

Recenzii

Write Your Own Review

Scrie o recenzie


Rating-ul ta