Marsupi Plus Rubin

Brand: MARSUPI

De la 207,00 RON 259,00 RON
Numai %1 ramase
În stoc
Decrease
Increase

DE CE SĂ ALEGI ACEST PRODUS?

Organice

Organic

Articolele care poartă această etichetă sunt realizate exclusiv din materiale cultivate sau obținute în concordanță cu standardele culturii și agriculturii organice.

Antialergenic

Antialergenic

Articolele vestimentare antialergenice sunt realizate din fibre naturale, prietene chiar și cu pielea cea mai sensibilă, pentru a nu provoca iritații sau alte efecte adverse la care tenul sau pielea pot fi supuse.

Smartdesign

Smart Design

Articolele ”smart design” au la bază inovația, fiind concepute pentru a îndeplini o funcție suplimentară simplei purtări.

Descriere

Ai 5% REDUCERE la plata online

Marsupi plus este un marsupiu ergonomic, compact, simplu, practic şi rapid, realizat din bumbac 100% bio, certificat GOTS. Este uşor de depozitat şi de transportat, datorită săculeţului special, inclus în pachet.

Mai multe informatii

Mai multe informatii
Informații

• Marsupi Plus este optimizat pentru primele luni de viaţă ale bebeluşului – poate fi folosit de la 3.5 kg până la 15 kg.

• Poziţia ergonomică M pentru picioruşe este asigurată, astfel încât cel mic să aibă o poziţie sănătoasă şi confortabilă

• Puntea dintre picioare poate fi micşorată cu ajutorul reductorului pentru nou-născuţi, inclus în pachet

• Prinderea este sigură şi flexibilă şi se face extreme de uşor, cu Velcro (arici), iar marsupiul poate fi purtat atât de către mămici, cât şi de către tătici

• Oferă posibilitatea de purtare în faţă, pe şold sau în spate

• Asigură sprijin pentru capul bebeluşului şi susţinere perfectă pentru coloana vertebrală

• Greutatea este repartizată optim şi uniform, prin centură şi bretele, fiind astfel recomandat chiar şi persoanelor care au probleme cu durerile de spate

• Oferă libertate de mişcare şi mâini libere pentru purtător

• Recomandări: mărimea se alege după dimensiunile purtătorului, iar mărimile se suprapun generos (centura şi bretelele fiind reglabile). Dacă eşti în dubii, alege mărimea mai mică.

Informații despre brand

Marsupi Plus este un produs românesc, dar cu prezenţă internaţională, creat de o familie cu trei copii, care a înţeles importanţa şi beneficiile unui marsupiu ergonomic, confortabil şi, mai ales, uşor de utilizat. Astfel, sistemele de purtare Marsupi Plus sunt uşor de folosit chiar şi pentru un părinte începător în purtarea bebeluşului, fiind recomandate cu drag de către tot mai multe persoane.

Recenzii

Write Your Own Review

Scrie o recenzie


Rating-ul ta