Marsupi Plus Antracit

DE CE SĂ ALEGI ACEST PRODUS?

Organice

Organic

Articolele care poartă această etichetă sunt realizate exclusiv din materiale cultivate sau obținute în concordanță cu standardele culturii și agriculturii organice.

Antialergenic

Antialergenic

Articolele vestimentare antialergenice sunt realizate din fibre naturale, prietene chiar și cu pielea cea mai sensibilă, pentru a nu provoca iritații sau alte efecte adverse la care tenul sau pielea pot fi supuse.

Smartdesign

Smart Design

Articolele ”smart design” au la bază inovația, fiind concepute pentru a îndeplini o funcție suplimentară simplei purtări.

Descriere

Ai 5% REDUCERE la plata online

Compact, simplu, practic şi rapid: acesta este marsupiul Marsupi Plus. Este realizat din bumbac 100% bio, certificat GOTS. Dispune de un săculeţ foarte practic pentru depozitare şi transport.

Mai multe informatii

Mai multe informatii
Informații

• Gândit special pentru bebeluşi, optimizat pentru primele luni de viaţă – poate fi folosit de la 3.5 kg până la 15 kg.

• Poziţia ergonomică M pentru picioruşe este asigurată

• Puntea dintre picioare poate fi micşorată cu ajutorul reductorului pentru nou-născuţi, inclus în pachet

• Prinderea este sigură şi flexibilă şi se face cu Velcro (arici), iar marsupiul poate fi purtat atât de către mămici, cât şi de către tătici

• Posibilitate de purtare în faţă, pe şold sau în spate

• Asigură sprijin pentru capul bebeluşului şi susţinere perfectă pentru coloana vertebrală

• Greutatea este repartizată optim, prin centură şi bretele, fiind recomandat chiar şi persoanelor care au probleme cu durerile de spate

• Oferă pentru purtător libertate de mişcare şi mâini libere, fiind totodată foarte compact, uşor de pliat şi de transportat

• Recomandări: mărimea se alege după dimensiunile purtătorului, iar mărimile se suprapun generos (centura şi bretelele fiind reglabile). Dacă eşti în dubii, alege mărimea mai mică.

Informații despre brand

Marsupi Plus este un produs românesc, dar cu prezenţă internaţională, creat de o familie cu trei copii, care a înţeles importanţa şi beneficiile unui marsupiu ergonomic, confortabil şi, mai ales, uşor de utilizat. Astfel, sistemele de purtare Marsupi Plus sunt uşor de folosit chiar şi pentru un părinte începător în purtarea bebeluşului, fiind recomandate cu drag de către tot mai multe persoane.

Recenzii

Write Your Own Review

Scrie o recenzie


Rating-ul ta