Set body și salopetă Ellie

Brand: KITE

incepând de la 145,00 RON Preț standard 171,00 RON
Numai %1 ramase
In stoc
Recenzie:
100% of 100
Decrease
Increase

DE CE SA ALEGI ACEST PRODUS?

Organice

Organic

Articolele care poartă această etichetă sunt realizate exclusiv din materiale cultivate sau obținute în concordanță cu standardele culturii și agriculturii organice.

Antialergenic

Antialergenic

Articolele vestimentare antialergenice sunt realizate din fibre naturale, prietene chiar și cu pielea cea mai sensibilă, pentru a nu provoca iritații sau alte efecte adverse la care tenul sau pielea pot fi supuse.

Fairtrade

Fairtrade

Aceste articole vestimentare sunt realizate exclusiv de către producători locali în condiții de etică atât din punctul de vedere al calității materialelor cât și a condițiilor de lucru, profitul distribuindu-se uniform de la producător și până la vânzătorul final.

Descriere

Acest set este o piesă foarte drăguță de adăugat în garderoba bebelușului, gulerul body-ului și imprimeul cu elefanți transformându-l într-o ținută minunată care va întoarce privirile. Confecționate din bumbac organic, hăinuțele sunt foarte confortabile.

Mai multe informatii

Mai multe informatii
Informații
  • Set format din două piese: body cu guler și salopetă scurtă
  • Bretele reglabile
  • Nasturi din lemn de cocos
  • Elastic în zona picioruselor
  • 95% bumbac organic certificat, 5% elastan
  • Poate fi spălat la 40 de grade Celsius
  • Vă rugăm să consultați ghidul de mărimi pentru a face alegerea optimă
Informații despre brand

Recomandate și croite atât pentru bebeluși cât și pentru copiii de până la 11 ani, hăinuțele ”Kite” se remarcă atât prin design-urile și print-urile pline de-o creativitate molipsitoare cât și prin grijă și naturalețe. Astfel, fiecare articol vestimentar e realizat fie din bumbac organic, fie din plastic reciclat prin procese 100% prietenoase cu mediul, motiv pentru care ți le recomandăm cu căldură.

PRODUSE ASEMĂNĂTOARE

Recenzii

Write Your Own Review

Scrie o recenzie


Rating-ul dumneavoastra