Salopetă pijama bebe Rainbow Whale

Brand: KITE

incepând de la 116,00 RON Preț standard 137,00 RON
Numai %1 ramase
In stoc
Decrease
Increase

DE CE SĂ ALEGI ACEST PRODUS?

Organice

Organic

Articolele care poartă această etichetă sunt realizate exclusiv din materiale cultivate sau obținute în concordanță cu standardele culturii și agriculturii organice.

Antialergenic

Antialergenic

Articolele vestimentare antialergenice sunt realizate din fibre naturale, prietene chiar și cu pielea cea mai sensibilă, pentru a nu provoca iritații sau alte efecte adverse la care tenul sau pielea pot fi supuse.

Fairtrade

Fairtrade

Aceste articole vestimentare sunt realizate exclusiv de către producători locali în condiții de etică atât din punctul de vedere al calității materialelor cât și a condițiilor de lucru, profitul distribuindu-se uniform de la producător și până la vânzătorul final.

Descriere

Salopeta cu balene colorate este perfectă pentru joacă sau somn, iar deschiderea cu fermoar o face foarte uşor de folosit. În plus, este realizată din bumbac organic moale şi prietenos cu pielea delicată a bebeluşilor.

Mai multe informatii

Mai multe informatii
Informații

• Material: bumbac organic 95% + elastan 5% - material certificat GOTS

• Material uşor şi confortabil

• Se închide cu fermoar, schimbarea scutecului făcându-se astfel foarte uşor şi rapid

• Imprimeu cu balene colorate

• Mâneci lungi

• Fabricat în India

• Poate fi spălat în maşina de spălat automată, la 40 de grade

Informații despre brand

Recomandate și croite atât pentru bebeluși cât și pentru copiii de până la 11 ani, hăinuțele ”Kite” se remarcă atât prin design-urile și print-urile pline de-o creativitate molipsitoare cât și prin grijă și naturalețe. Astfel, fiecare articol vestimentar e realizat fie din bumbac organic, fie din plastic reciclat prin procese 100% prietenoase cu mediul, motiv pentru care ți le recomandăm cu căldură.

PRODUSE ASEMĂNĂTOARE

Recenzii

Write Your Own Review

Scrie o recenzie


Rating-ul dumneavoastra