Salopetă Dandy Ditsy

Brand: KITE

De la 58,00 RON 115,00 RON
Numai %1 ramase
În stoc
Decrease
Increase

DE CE SĂ ALEGI ACEST PRODUS?

Organice

Organic

Articolele care poartă această etichetă sunt realizate exclusiv din materiale cultivate sau obținute în concordanță cu standardele culturii și agriculturii organice.

Antialergenic

Antialergenic

Articolele vestimentare antialergenice sunt realizate din fibre naturale, prietene chiar și cu pielea cea mai sensibilă, pentru a nu provoca iritații sau alte efecte adverse la care tenul sau pielea pot fi supuse.

Fairtrade

Fairtrade

Aceste articole vestimentare sunt realizate exclusiv de către producători locali în condiții de etică atât din punctul de vedere al calității materialelor cât și a condițiilor de lucru, profitul distribuindu-se uniform de la producător și până la vânzătorul final.

Descriere

Simplă, confortabilă şi totuşi foarte frumoasă, această salopetă din jerseu, cu imprimeu floral, este destinată bebeluşilor activi şi jucăuşi. Realizată dintr-un material foarte moale şi confortabil, aceasta este alegerea perfectă pentru ca cea mică să fie echipată lejer pentru joacă şi descoperiri.

Mai multe informatii

Mai multe informatii
Informații

• Albastră, cu imprimeu floral şi manşete contrastante roşii

• Salopeta este fără mâneci şi are capse la umeri şi între picioruşe, pentru a facilita îmbrăcarea sau schimbarea scutecului

• Buzunar în partea din faţă

• Bumbac organic 95% şi elastan 5% (pentru un plus de confort) – materialul este certificat GOTS

• Produs în Turcia

• Informaţii privind îngrijirea: spălaţi la 40°C, cu haine în culori similare , nu folosiţi înălbitori

Informații despre brand

Recomandate și croite atât pentru bebeluși cât și pentru copiii de până la 11 ani, hăinuțele ”Kite” se remarcă atât prin design-urile și print-urile pline de-o creativitate molipsitoare cât și prin grijă și naturalețe. Astfel, fiecare articol vestimentar e realizat fie din bumbac organic, fie din plastic reciclat prin procese 100% prietenoase cu mediul, motiv pentru care ți le recomandăm cu căldură.

PRODUSE ASEMĂNĂTOARE

Recenzii

Write Your Own Review

Scrie o recenzie


Rating-ul ta