Rochiţă tricotată Sweetheart

Brand: KITE

De la 117,00 RON 156,00 RON
Numai %1 ramase
În stoc
Decrease
Increase

DE CE SĂ ALEGI ACEST PRODUS?

Organice

Organic

Articolele care poartă această etichetă sunt realizate exclusiv din materiale cultivate sau obținute în concordanță cu standardele culturii și agriculturii organice.

Antialergenic

Antialergenic

Articolele vestimentare antialergenice sunt realizate din fibre naturale, prietene chiar și cu pielea cea mai sensibilă, pentru a nu provoca iritații sau alte efecte adverse la care tenul sau pielea pot fi supuse.

Fairtrade

Fairtrade

Aceste articole vestimentare sunt realizate exclusiv de către producători locali în condiții de etică atât din punctul de vedere al calității materialelor cât și a condițiilor de lucru, profitul distribuindu-se uniform de la producător și până la vânzătorul final.

Descriere

O rochiţă minunată, tricotată, simplă şi totuşi foarte stilată. Designul o face potrivită atât pentru o petrecere, cât şi pentru joacă, rochiţa fiind foarte confortabilă. Materialul moale îi va asigura bebeluşei tot confortul termic de care are nevoie.

Mai multe informatii

Mai multe informatii
Informații

• Combinaţie de albastru cu roz

• Ideală pentru sezonul rece

• Nasturi din cocos în zona umărului pentru o îmbrăcare uşoară. Buzunare în partea din faţă

• Produs în India

• Realizat din bumbac organic 100%, certificat GOTS

• Informaţii privind îngrijirea: spălaţi la 40°C, cu haine în culori similare , nu folosiţi înălbitori

Informații despre brand

Recomandate și croite atât pentru bebeluși cât și pentru copiii de până la 11 ani, hăinuțele ”Kite” se remarcă atât prin design-urile și print-urile pline de-o creativitate molipsitoare cât și prin grijă și naturalețe. Astfel, fiecare articol vestimentar e realizat fie din bumbac organic, fie din plastic reciclat prin procese 100% prietenoase cu mediul, motiv pentru care ți le recomandăm cu căldură.

PRODUSE ASEMĂNĂTOARE

Recenzii

Write Your Own Review

Scrie o recenzie


Rating-ul ta