Geacă ploaie copii Splash, imprimeu Fermă

Brand: KITE

Numai %1 ramase
Indisponibil

DE CE SĂ ALEGI ACEST PRODUS?

Organice

Organic

Articolele care poartă această etichetă sunt realizate exclusiv din materiale cultivate sau obținute în concordanță cu standardele culturii și agriculturii organice.

Oeko-tex

Testat toxicologic

Articolele cu această înscripție au primit certificatul ”oeko-tex”, ceea ce înseamnă că nu conțin niciun fel de substanțe nocive pentru organism.

Fairtrade

Fairtrade

Aceste articole vestimentare sunt realizate exclusiv de către producători locali în condiții de etică atât din punctul de vedere al calității materialelor cât și a condițiilor de lucru, profitul distribuindu-se uniform de la producător și până la vânzătorul final.

Descriere

Minunata geacă de ploaie de la Kite îi permite celui mic să se stropească în voie. Copiii sunt foarte încântaţi să se joace în ploaie şi să descopere lumea indiferent de vremea de afară.

Geaca este confecţionată dintr-un material exterior complet impermeabil şi are căptuşeală din fleece, este foarte practică şi confortabilă. Pe drum spre grădiniţă sau la alergat alături de cei mai buni prieteni – cel mic va fi protejat şi se va putea juca în voie, fără ca tu să îţi faci probleme că îşi va uda hainele.

Mai multe informatii

Mai multe informatii
Informații

• Geaca Splash are glugă şi spatele mai lung, pentru mai multă protecţie împotriva stropirii

• Manşetele pot fi îndoite cu uşurinţă

• Geaca are 2 buzunare laterale

• Materialele sunt certificate OEKO-TEX, fiind sigure pentru cei mici: exterior 100% poliuretan, interior 94% bumbac organic şi 6% elastan

• Produs în China

• Informaţii privind îngrijirea: spălaţi la 40°C, cu haine în culori similare , nu folosiţi înălbitori

Informații despre brand

Recomandate și croite atât pentru bebeluși cât și pentru copiii de până la 11 ani, hăinuțele ”Kite” se remarcă atât prin design-urile și print-urile pline de-o creativitate molipsitoare cât și prin grijă și naturalețe. Astfel, fiecare articol vestimentar e realizat fie din bumbac organic, fie din plastic reciclat prin procese 100% prietenoase cu mediul, motiv pentru care ți le recomandăm cu căldură.

PRODUSE ASEMĂNĂTOARE

Recenzii

Write Your Own Review

Scrie o recenzie


Rating-ul ta