Căciuliţă bebe My Journey

Brand: KITE

incepând de la 37,00 RON Preț standard 44,00 RON
Numai %1 ramase
In stoc
Decrease
Increase

DE CE SĂ ALEGI ACEST PRODUS?

Organice

Organic

Articolele care poartă această etichetă sunt realizate exclusiv din materiale cultivate sau obținute în concordanță cu standardele culturii și agriculturii organice.

Antialergenic

Antialergenic

Articolele vestimentare antialergenice sunt realizate din fibre naturale, prietene chiar și cu pielea cea mai sensibilă, pentru a nu provoca iritații sau alte efecte adverse la care tenul sau pielea pot fi supuse.

Fairtrade

Fairtrade

Aceste articole vestimentare sunt realizate exclusiv de către producători locali în condiții de etică atât din punctul de vedere al calității materialelor cât și a condițiilor de lucru, profitul distribuindu-se uniform de la producător și până la vânzătorul final.

Descriere

Imprimeul simpatic şi urechiuşele drăgălaşe fac această căciuliţă adorabilă.

Ce vezi când te uiţi pe geam? Maşini, autobuze, semafoare şi cutii poştale – o lume fascinantă pentru cei mici. Învăţarea zilnică din toate lucrurile care ne înconjoară ne-a inspirit să creăm acest design adorabil.

Mai multe informatii

Mai multe informatii
Informații

• Material: bumbac organic 100%, material certificat GOTS

• Margine îndoită

• Urechi drăgălaşe

• Imprimeu cu maşinuţe

• Fabricat în India

• Poate fi spălat în maşina de spălat automată, la 40 de grade

Informații despre brand

Recomandate și croite atât pentru bebeluși cât și pentru copiii de până la 11 ani, hăinuțele ”Kite” se remarcă atât prin design-urile și print-urile pline de-o creativitate molipsitoare cât și prin grijă și naturalețe. Astfel, fiecare articol vestimentar e realizat fie din bumbac organic, fie din plastic reciclat prin procese 100% prietenoase cu mediul, motiv pentru care ți le recomandăm cu căldură.

PRODUSE ASEMĂNĂTOARE

Recenzii

Write Your Own Review

Scrie o recenzie


Rating-ul dumneavoastra