Bluză tricotată Farm

Brand: KITE

De la 71,00 RON 141,00 RON
Numai %1 ramase
În stoc
Decrease
Increase

DE CE SĂ ALEGI ACEST PRODUS?

Organice

Organic

Articolele care poartă această etichetă sunt realizate exclusiv din materiale cultivate sau obținute în concordanță cu standardele culturii și agriculturii organice.

Antialergenic

Antialergenic

Articolele vestimentare antialergenice sunt realizate din fibre naturale, prietene chiar și cu pielea cea mai sensibilă, pentru a nu provoca iritații sau alte efecte adverse la care tenul sau pielea pot fi supuse.

Fairtrade

Fairtrade

Aceste articole vestimentare sunt realizate exclusiv de către producători locali în condiții de etică atât din punctul de vedere al calității materialelor cât și a condițiilor de lucru, profitul distribuindu-se uniform de la producător și până la vânzătorul final.

Descriere

Un pulover minunat şi călduros, foarte confortabil şi stilat în acelaşi timp. Tricotat din bumbac organic, este foarte prietenos cu pielea delicată a celor mici. Modelul cu tractoraşe colorate este foarte potrivit pentru toţi micuţii iubitori de ferme.

Combinată cu o pereche de pantaloni sau cu o salopetă, această bluză este alegerea potrivită pentru zilele reci.

Mai multe informatii

Mai multe informatii
Informații

• Pulover tricotat pentru bebeluşi, bleumarin cu tractoraşe galbene şi roşii

• Nasturi din cocos în zona umărului pentru o îmbrăcare mai uşoară

• Realizată din bumbac organic 100%, tricotat - material certificat GOTS

• Produs în India

• Informaţii privind îngrijirea: spălaţi la 40°C, cu haine în culori similare , nu folosiţi înălbitori

Informații despre brand

Recomandate și croite atât pentru bebeluși cât și pentru copiii de până la 11 ani, hăinuțele ”Kite” se remarcă atât prin design-urile și print-urile pline de-o creativitate molipsitoare cât și prin grijă și naturalețe. Astfel, fiecare articol vestimentar e realizat fie din bumbac organic, fie din plastic reciclat prin procese 100% prietenoase cu mediul, motiv pentru care ți le recomandăm cu căldură.

PRODUSE ASEMĂNĂTOARE

Recenzii

Write Your Own Review

Scrie o recenzie


Rating-ul ta