Bluză fetiţe Breton Heart

Brand: KITE

De la 94,00 RON 125,00 RON
Numai %1 ramase
În stoc
Decrease
Increase

DE CE SĂ ALEGI ACEST PRODUS?

Organice

Organic

Articolele care poartă această etichetă sunt realizate exclusiv din materiale cultivate sau obținute în concordanță cu standardele culturii și agriculturii organice.

Antialergenic

Antialergenic

Articolele vestimentare antialergenice sunt realizate din fibre naturale, prietene chiar și cu pielea cea mai sensibilă, pentru a nu provoca iritații sau alte efecte adverse la care tenul sau pielea pot fi supuse.

Fairtrade

Fairtrade

Aceste articole vestimentare sunt realizate exclusiv de către producători locali în condiții de etică atât din punctul de vedere al calității materialelor cât și a condițiilor de lucru, profitul distribuindu-se uniform de la producător și până la vânzătorul final.

Descriere

Bluză cu croi clasic şi lejer, mânecă lungă şi imprimeu cu dungi albastre. Un articol simplu, dar de efect, care va putea fi combinat cu uşurinţă cu aproape orice altă piesă din garderoba fetiţei tale. La grădiniţă, la şcoală, la plimbare sau pur şi simplu la joacă alături de cei mai buni prieteni – această bluză va fi purtată iar şi iar.

Mai multe informatii

Mai multe informatii
Informații

• Bluză cu mânecă lungă, imprimeu cu dungi şi două inimioare cu flori

• Confecţionată din bumbac organic certificat GOTS – foarte prietenoasă cu pielea delicată a micuţelor prinţese

• Produs în Turcia

• Informaţii privind îngrijirea: spălaţi la 40°C, cu haine în culori similare , nu folosiţi înălbitori

Informații despre brand

Recomandate și croite atât pentru bebeluși cât și pentru copiii de până la 11 ani, hăinuțele ”Kite” se remarcă atât prin design-urile și print-urile pline de-o creativitate molipsitoare cât și prin grijă și naturalețe. Astfel, fiecare articol vestimentar e realizat fie din bumbac organic, fie din plastic reciclat prin procese 100% prietenoase cu mediul, motiv pentru care ți le recomandăm cu căldură.

PRODUSE ASEMĂNĂTOARE

Recenzii

Write Your Own Review

Scrie o recenzie


Rating-ul ta