Marsupiu The Trendsetter Ruby Code

Brand: ISARA

434,00 RON 579,00 RON
În stoc
Numai 1 ramase
Decrease
Increase

DE CE SĂ ALEGI ACEST PRODUS?

Organice

Organic

Articolele care poartă această etichetă sunt realizate exclusiv din materiale cultivate sau obținute în concordanță cu standardele culturii și agriculturii organice.

Smartdesign

Smart Design

Articolele ”smart design” au la bază inovația, fiind concepute pentru a îndeplini o funcție suplimentară simplei purtări.

MadeinRO

Fabricat în RO

Articolele ”Made in Romania” sunt realizate local, cu dragoste, pricepere și responsabilitate, pe teritoriul țării noastre.

Descriere

Cea de-a 4-a versiune a marsupiului Isara, The Trendsetter este rezultatul remarcabil al anilor ce cercetare şi dezvoltare, având ca obiectiv potrivirea perfecta şi ajustarea precisă, pentru fiecare nevoie. Descoperă șase cuvinte esențiale în babywearing, înglobate în acest marsupiu ingenios și intuitiv, codate în nuanțe de roșu-rubiniu și crem pudrat! Comunică iubirea prin puncte și linii, purtând lumea în brațe!

Mai multe informatii

Mai multe informatii
Informații

Panoul inovativ poate fi reglat de la 31 cm la 45 cm, poate fi micşorat sau înălţat atât asimetric, cât şi simetric.

Cataramele de pe bretelele de umăr pot facilita lărgirea pentru o alăptare uşoară.

Puntea (şezutul) se ajustează între 18 şi 38 cm cu ajutorul unui sistem Velcro, foarte uşor, poziţia corectă a bebeluşului menţinându-se pe toată durata purtării.

Noua centură cu spumă de memorie premium oferă cea mai confortabilă experienţă.

Gluga detaşabilă oferă protecţie capului bebeluşului, fie atunci când acesta doarme, fie când vremea e de aşa natură încât să fie necesară o protecţie suplimentară

Cureluşa dintre bretele se închide la mijloc şi poate fi poziţionată uşor la linia gâtului sau la nivelul sutienului.

Cureluşa de îmbinare a bretelelor de umăr permite extinderea acestora pentru a obţine poziţionarea perfectă a bebeluşului.

Tu și copilul tău veți simți diferența pentru că nicio cataramă nu atinge pielea, noua centură este realizată din spumă cu memorie premium, bretele sunt late și căptușite, zonele piciorușelor și mânuțelor copilului sunt protejate prin căptușeli suplimentare pentru confortul sporit al bebelușului.

Elastic în zona cataramelor, pentru un plus de siguranţă

Mărimea standard a marsupiului ISARA este potrivită pentru purtarea bebelușilor de la 1 lună/ mărimea 56 până la 2-3 ani/ mărimea 98. Pentru bebeluși cu greutate mică la naștere și copii cu afecțiuni medicale, solicitați sfatul unui specialist în domeniul sănătății înainte de a utiliza produsul

Marsupiul ISARA The Trendsetter este conceput din 100% bumbac organic, 280 GSM. Materialul este certificat GOTS, cel mai important certificat din lume pentru textile organice și responsabilitate socială. Materialul este potrivit pentru toate sezoanele.

Nu spălați marsupiul decât atunci când este necesar. În caz de pete, curățați cu un săpun delicat, iar apoi lăsați să se usuce. Când utilizați mașina de spălat asigurați-vă că ați setat un program de rufe delicat. Nu utilizați uscătorul! Asigurați-vă că scaiul și toate cataramele sunt închise înainte de spălare.

Informații despre brand

Isara – brand românesc cu o evoluţie înfloritoare în ultimii ani, recunoscut la nivel international, oferă sisteme de purtare ergonomice pentru bebeluşi şi copii, inovative, supuse unor riguroase cercetări privind siguranţa. Croite din materiale de foarte bună calitate şi cu o deosebită atenţie la detalii, marsupiile Isara sunt apreciate atât de părinţi, cât şi de persoane specializate în purtarea bebeluşilor.

Recenzii

Write Your Own Review

Scrie o recenzie


Rating-ul ta