Hanorac sarcină şi babywearing 3în1 New Luna Graphite Black

Decrease
Increase

DE CE SĂ ALEGI ACEST PRODUS?

Handmade

Handmade

Articolele cu această etichetă sunt realizate în majoritate sau în totalitate manual, cu pricepere și responsabilitate de către artizani iscusiți.

Oeko-tex

Testat toxicologic

Articolele cu această înscripție au primit certificatul ”oeko-tex”, ceea ce înseamnă că nu conțin niciun fel de substanțe nocive pentru organism.

Smartdesign

Smart Design

Articolele ”smart design” au la bază inovația, fiind concepute pentru a îndeplini o funcție suplimentară simplei purtări.

Descriere

Hanorac pentru sarcină şi babywearing, extrem de comod. Este foarte potrivit pentru toamnă/iarnă, fiind confecţionat din fleece gros. Poate fi purtat atât în perioada sarcinii (insertul oferind un spaţiu de încă 20 cm în plus pentru burtică), cât şi pentru a purta bebeluşul, sau pur şi simplu ca un hanorac normal.

ATENŢIE: Acest produs nu înlocuieşte un sistem de purtare.

Mai multe informatii

Mai multe informatii
Informații

• 2 inserturi: unul potrivit pentru perioada sarcinii şi unul pentru purtarea bebeluşului

• Este potrivit pentru purtarea copiilor de la naştere până la aproximativ 3 ani, în funcţie de dimensiunile acestora

• Are manşete elastice pentru confortul mâinilor în zilele reci

• Gluga bebeluşului are 2 urechiuşe – un design drăgălaş şi amuzant

• Glugile sunt căptuşite

• 2 buzunare pentru depozitarea micilor obiecte personale

• Poate fi purtat peste orice sistem de purtare

• Modelul are înălţimea de 163 cm, 60 kg şi poartă mărimea M

• Material: fleece, polar, bumbac în interior. Materialul este certificat ISO 9001-2001 şi corespund standardului OEKO TEX 100. Vopselele folosite sunt sigure şi nu conţin substanţe toxice.

Informații despre brand

Nimeni nu înţelege nevoile unei (viitoare) mame în materie de îmbrăcăminte mai bine decât o femeie care a trecut deja prin aceste etape. Produsele marca Fun2BEmum au apărut la iniţiativa unei mame, pentru a demonstra că sarcina sau perioada de după naştere şi hainele stilate şi confortabile nu se exclud reciproc. Realizate manual în Polonia şi orientate cu precădere spre sfera de babywearing, hanoracele, jachetele şi accesoriile pentru purtarea bebeluşului sunt realizate din materiale certificate şi au un design inteligent şi modern.

Recenzii

Write Your Own Review

Scrie o recenzie


Rating-ul ta