Hanorac pentru babywearing Basic Graphite

Brand: fun2BEmum

Numai %1 ramase
Indisponibil

DE CE SĂ ALEGI ACEST PRODUS?

Handmade

Handmade

Articolele cu această etichetă sunt realizate în majoritate sau în totalitate manual, cu pricepere și responsabilitate de către artizani iscusiți.

Oeko-tex

Testat toxicologic

Articolele cu această înscripție au primit certificatul ”oeko-tex”, ceea ce înseamnă că nu conțin niciun fel de substanțe nocive pentru organism.

Seriimici

Serii mici

Articolele cu acest însemn sunt realizate în ediții limitate, pentru a păstra o doză necesară de unicitate de care să te bucuri.

Descriere

Hanorac babywearing – confecţionat din fleece, foarte comod, moale şi călduros, potrivit pentru sezonul rece. Poate fi utilizat atât pentru nou-născuţi, cât şi pentru bebeluşi mai mari (până la aproximativ 1,5 ani). Plimbările vor fi de acum mult mai confortabile.

ATENŢIE: Acest produs nu înlocuieşte un sistem de purtare.

Mai multe informatii

Mai multe informatii
Informații

• 2 buzunare – potrivite pentru obiecte de mici dimensiuni (telefon, chei etc)

• Mama şi bebeluşul sunt protejaţi de vânt cu ajutorul celor 2 glugi

• Modelul are înălţimea de 163 cm, 60 kg şi poartă mărimea M

• Material: fleece, polar, bumbac în interiorul glugii. Materialul este certificat ISO 9001-2001 şi corespund standardului OEKO TEX 100. Vopselele folosite sunt sigure şi nu conţin substanţe toxice.

Informații despre brand

Nimeni nu înţelege nevoile unei (viitoare) mame în materie de îmbrăcăminte mai bine decât o femeie care a trecut deja prin aceste etape. Produsele marca Fun2BEmum au apărut la iniţiativa unei mame, pentru a demonstra că sarcina sau perioada de după naştere şi hainele stilate şi confortabile nu se exclud reciproc. Realizate manual în Polonia şi orientate cu precădere spre sfera de babywearing, hanoracele, jachetele şi accesoriile pentru purtarea bebeluşului sunt realizate din materiale certificate şi au un design inteligent şi modern.

PRODUSE ASEMĂNĂTOARE

Recenzii

Write Your Own Review

Scrie o recenzie


Rating-ul ta