Hanorac 3în1 pentru sarcină şi Babywearing Pola Gray

Brand: fun2BEmum

Numai %1 ramase
Indisponibil

DE CE SĂ ALEGI ACEST PRODUS?

Handmade

Handmade

Articolele cu această etichetă sunt realizate în majoritate sau în totalitate manual, cu pricepere și responsabilitate de către artizani iscusiți.

Oeko-tex

Testat toxicologic

Articolele cu această înscripție au primit certificatul ”oeko-tex”, ceea ce înseamnă că nu conțin niciun fel de substanțe nocive pentru organism.

Smartdesign

Smart Design

Articolele ”smart design” au la bază inovația, fiind concepute pentru a îndeplini o funcție suplimentară simplei purtări.

Descriere

Hanorac 3în1 pentru perioada sarcinii şi pentru babywearing, confecţionat din bumbac 240g/m2. Potrivit pentru purtarea bebeluşilor nou-născuţi, dar şi pentru copii de până la 3 ani.

Include 2 inserturi detaşabile: unul destinat purtării copilului, celălalt pentru perioada sarcinii. Poate fi purtat şi ca un hanorac normal, fiind foarte confortabil.

ATENŢIE: Acest produs nu înlocuieşte un sistem de purtare.

Mai multe informatii

Mai multe informatii
Informații

• 2 buzunare pentru depozitarea micilor obiecte personale

• Poate fi purtat peste diverse sisteme de purtare

• Modelul are înălţimea de 163 cm, 60 kg şi poartă mărimea M

• Material: exterior - blend de bumbac; interior – bumbac şi elastan. Materialul este certificat ISO 9001-2001 şi corespund standardului OEKO TEX 100. Vopselele folosite sunt sigure şi nu conţin substanţe toxice.

Informații despre brand

Nimeni nu înţelege nevoile unei (viitoare) mame în materie de îmbrăcăminte mai bine decât o femeie care a trecut deja prin aceste etape. Produsele marca Fun2BEmum au apărut la iniţiativa unei mame, pentru a demonstra că sarcina sau perioada de după naştere şi hainele stilate şi confortabile nu se exclud reciproc. Realizate manual în Polonia şi orientate cu precădere spre sfera de babywearing, hanoracele, jachetele şi accesoriile pentru purtarea bebeluşului sunt realizate din materiale certificate şi au un design inteligent şi modern.

PRODUSE ASEMĂNĂTOARE

Recenzii

Write Your Own Review

Scrie o recenzie


Rating-ul ta