Salopetă Snuggle Dig A Rainbow

Brand: FRUGI

Numai %1 ramase
Indisponibil

DE CE SĂ ALEGI ACEST PRODUS?

Organice

Organic

Articolele care poartă această etichetă sunt realizate exclusiv din materiale cultivate sau obținute în concordanță cu standardele culturii și agriculturii organice.

Antialergenic

Antialergenic

Articolele vestimentare antialergenice sunt realizate din fibre naturale, prietene chiar și cu pielea cea mai sensibilă, pentru a nu provoca iritații sau alte efecte adverse la care tenul sau pielea pot fi supuse.

Fairtrade

Fairtrade

Aceste articole vestimentare sunt realizate exclusiv de către producători locali în condiții de etică atât din punctul de vedere al calității materialelor cât și a condițiilor de lucru, profitul distribuindu-se uniform de la producător și până la vânzătorul final.

Descriere

Primăvara aceasta săpăm în căutarea tuturor curcubeelor! Ideală pentru a fi purtată în plimbările zilnice, călduroasă şi confortabilă, salopeta Snuggle are glugă şi se închide cu fermoar fiind astfel uşor de îmbrăcat. Perfectă chiar şi pentru babywearing!

Mai multe informatii

Mai multe informatii
Informații

• Salopeta este confecţionată din bumbac organic, certificat GOTS

• Gluga este căptuşită cu Interlock din bumbac organic

• Manşetele au în compoziţie puţin elastan

• Protecţie în zona gâtului, pentru fermoar

• Croiul permite utilizarea scutecelor textile

• Nu folosiţi înălbitori. Nu curăţaţi chimic

• Spălaţi salopeta în apă călduţă, pe dos, alături de haine în culori similare

• Uscarea în uscătorul automat se face la temperatură medie

Informații despre brand

Simpatice, colorate, adorabile și diferite, hăinuțele ”Frugi” destinate minunilor mici și foarte mici sunt toate povești obligatoriu de... îmbrăcat! Realizate din materiale 100% organice, acestea sunt și cât se poate de prietenoase cu pielea și mediul, transformându-le în bucurii inevitabile pentru întreaga familie, nu doar pentru copiii tăi.

PRODUSE ASEMĂNĂTOARE

Recenzii

Write Your Own Review

Scrie o recenzie


Rating-ul ta