Salopetă scurtă copii Ray Raglan Grasshopper

Decrease
Increase

DE CE SA ALEGI ACEST PRODUS?

Organice

Organic

Articolele care poartă această etichetă sunt realizate exclusiv din materiale cultivate sau obținute în concordanță cu standardele culturii și agriculturii organice.

Antialergenic

Antialergenic

Articolele vestimentare antialergenice sunt realizate din fibre naturale, prietene chiar și cu pielea cea mai sensibilă, pentru a nu provoca iritații sau alte efecte adverse la care tenul sau pielea pot fi supuse.

Fairtrade

Fairtrade

Aceste articole vestimentare sunt realizate exclusiv de către producători locali în condiții de etică atât din punctul de vedere al calității materialelor cât și a condițiilor de lucru, profitul distribuindu-se uniform de la producător și până la vânzătorul final.

Descriere

Salopeta scurtă este ţinuta ideală pentru joaca pe plajă. Cel mic va fi încântat să îsi ascundă micile descoperiri în buzunarul frontal ingenios şi amuzant.

Mai multe informatii

Mai multe informatii
Informații

• 100% bumbac organic

• Capsele de pe umăr fac îmbrăcarea mai uşoară

• Capsele dintre picioare facilitează schimbarea scutecului

• A se spăla pe dos, în apă caldă, cu haine de culori similare

• Uscarea în uscător trebuie făcută la temperatură medie

• A se călca pe dos

• Nu folosiţi înălbitor şi nu curăţaţi chimic

Informații despre brand

Simpatice, colorate, adorabile și diferite, hăinuțele ”Frugi” destinate minunilor mici și foarte mici sunt toate povești obligatoriu de... îmbrăcat! Realizate din materiale 100% organice, acestea sunt și cât se poate de prietenoase cu pielea și mediul, transformându-le în bucurii inevitabile pentru întreaga familie, nu doar pentru copiii tăi.

PRODUSE ASEMĂNĂTOARE

Recenzii

Write Your Own Review

Scrie o recenzie


Rating-ul ta