Salopetă reversibilă băieţi Little Tom

Brand: FRUGI

Numai %1 ramase
Indisponibil

DE CE SA ALEGI ACEST PRODUS?

Organice

Organic

Articolele care poartă această etichetă sunt realizate exclusiv din materiale cultivate sau obținute în concordanță cu standardele culturii și agriculturii organice.

Antialergenic

Antialergenic

Articolele vestimentare antialergenice sunt realizate din fibre naturale, prietene chiar și cu pielea cea mai sensibilă, pentru a nu provoca iritații sau alte efecte adverse la care tenul sau pielea pot fi supuse.

Smartdesign

Smart Design

Articolele ”smart design” au la bază inovația, fiind concepute pentru a îndeplini o funcție suplimentară simplei purtări.

Descriere

Două salopete în una singură! Imprimeu cu ancore şi un buzunar pe piept pe o parte şi un design clasic, cu o ancoră brodată pe piept, pe cealaltă parte. Compune un look potrivit pentru vară adăugând un body Frugi şi o pălărie cu protecţie solară.

Mai multe informatii

Mai multe informatii
Informații

• 100% bumbac organic

• Elastic în talie, pentru mai mult confort

• Bretele reglabile

• Buzunare în faţă şi în spate

• Spălaţi în apă călduţă, alături de haine în culori similare

• Uscarea în uscătorul de rufe se face la temperatură medie

• Nu folosiţi înălbitori sau balsam de rufe. Nu curăţaţi chimic

Informații despre brand

Simpatice, colorate, adorabile și diferite, hăinuțele ”Frugi” destinate minunilor mici și foarte mici sunt toate povești obligatoriu de... îmbrăcat! Realizate din materiale 100% organice, acestea sunt și cât se poate de prietenoase cu pielea și mediul, transformându-le în bucurii inevitabile pentru întreaga familie, nu doar pentru copiii tăi.

PRODUSE ASEMĂNĂTOARE

Recenzii

Write Your Own Review

Scrie o recenzie


Rating-ul ta