Jachetă Toasty Trail Unicorn Skates

Brand: FRUGI

Numai %1 ramase
Indisponibil

DE CE SĂ ALEGI ACEST PRODUS?

Reciclat

Reciclat

Articolele cu acest însemn sunt realizate total sau parțial din materiale reciclate, pentru mai multă responsabilitate față de mediul înconjurător.

Fairtrade

Fairtrade

Aceste articole vestimentare sunt realizate exclusiv de către producători locali în condiții de etică atât din punctul de vedere al calității materialelor cât și a condițiilor de lucru, profitul distribuindu-se uniform de la producător și până la vânzătorul final.

Oeko-tex

Testat toxicologic

Articolele cu această înscripție au primit certificatul ”oeko-tex”, ceea ce înseamnă că nu conțin niciun fel de substanțe nocive pentru organism.

Descriere

Perfectă pentru aventurile fetiţei tale, indiferent de vreme, jacheta Toasty Trail este potrivită pentru zilele mai răcoroase de primăvară. Se împachetează foarte uşor în săculeţul propriu, fiind mereu la îndemână în cazul ploilor neaşteptate. În plus,

Mai multe informatii

Mai multe informatii
Informații

• Realizată 100% din polyester reciclat, cu umplutură uşoară

• Păstrează umezeala la distanţă, iar materialul este durabil

• Glugă cu elastic, 2 buzunare care se închid cu ajutorul capselor

• Se închide cu fermoar

• Etichetă în partea din spate pentru a scrie numele copilului

Informații despre brand

Simpatice, colorate, adorabile și diferite, hăinuțele ”Frugi” destinate minunilor mici și foarte mici sunt toate povești obligatoriu de... îmbrăcat! Realizate din materiale 100% organice, acestea sunt și cât se poate de prietenoase cu pielea și mediul, transformându-le în bucurii inevitabile pentru întreaga familie, nu doar pentru copiii tăi.

PRODUSE ASEMĂNĂTOARE

Recenzii

Write Your Own Review

Scrie o recenzie


Rating-ul ta