Bluză raglan băieţi Rainbow

Brand: FRUGI

Numai %1 ramase
Indisponibil

DE CE SĂ ALEGI ACEST PRODUS?

Organice

Organic

Articolele care poartă această etichetă sunt realizate exclusiv din materiale cultivate sau obținute în concordanță cu standardele culturii și agriculturii organice.

Antialergenic

Antialergenic

Articolele vestimentare antialergenice sunt realizate din fibre naturale, prietene chiar și cu pielea cea mai sensibilă, pentru a nu provoca iritații sau alte efecte adverse la care tenul sau pielea pot fi supuse.

Fairtrade

Fairtrade

Aceste articole vestimentare sunt realizate exclusiv de către producători locali în condiții de etică atât din punctul de vedere al calității materialelor cât și a condițiilor de lucru, profitul distribuindu-se uniform de la producător și până la vânzătorul final.

Descriere

Bluză realizată din bumbac organic, moale şi prietenos cu pielea copiilor. Colorată şi totuşi uşor de asortat cu alte obiecte vestimentare, pentru a obţine o ţinută veselă şi modern.

Gulerul este uşor elastic pentru a face îmbrăcarea mai uşoară.

Bleumarin, cu mâneci roşii, un avion şi un curcubeu aplicate pe piept – bluza are mâneci lungi şi este extrem de confortabilă, fiind ideală pentru anotimpurile mai reci.

Mai multe informatii

Mai multe informatii
Informații

• Bluza Rainbow este realizată 100% din bumbac organic – material testat şi certificat

• Materialul este sigur şi delicat cu pielea celor mici

• Spălaţi bluza în apă călduţă, pe dos, alături de haine în culori similare

• Nu folosiţi înălbitori. Nu curăţaţi chimic

Informații despre brand

Simpatice, colorate, adorabile și diferite, hăinuțele ”Frugi” destinate minunilor mici și foarte mici sunt toate povești obligatoriu de... îmbrăcat! Realizate din materiale 100% organice, acestea sunt și cât se poate de prietenoase cu pielea și mediul, transformându-le în bucurii inevitabile pentru întreaga familie, nu doar pentru copiii tăi.

PRODUSE ASEMĂNĂTOARE

Recenzii

Write Your Own Review

Scrie o recenzie


Rating-ul ta