Salopetă scurtă fete Perranuthnoe

Brand: FRUGI

De la 147,00 RON
Numai %1 ramase
În stoc
Decrease
Increase

DE CE SA ALEGI ACEST PRODUS?

Organice

Organic

Articolele care poartă această etichetă sunt realizate exclusiv din materiale cultivate sau obținute în concordanță cu standardele culturii și agriculturii organice.

Antialergenic

Antialergenic

Articolele vestimentare antialergenice sunt realizate din fibre naturale, prietene chiar și cu pielea cea mai sensibilă, pentru a nu provoca iritații sau alte efecte adverse la care tenul sau pielea pot fi supuse.

Fairtrade

Fairtrade

Aceste articole vestimentare sunt realizate exclusiv de către producători locali în condiții de etică atât din punctul de vedere al calității materialelor cât și a condițiilor de lucru, profitul distribuindu-se uniform de la producător și până la vânzătorul final.

Descriere

Salopeta este ideală pentru zilele lungi şi călduroase de vară petrecute la joacă în aer liber. Elasticul din faţă şi din spate o face foarte confortabilă.

Mai multe informatii

Mai multe informatii
Informații

• 95% bumbac organic, 5% elastan

• Imprimeu haios cu tractor

• 2 buzunare

• Spălaţi pe dos, în apă călduţă, alături de haine în culori similare

• Uscarea în uscătorul de rufe se face la temperatură medie

• Nu folosiţi înălbitori sau balsam de rufe

• Călcaţi pe dos

Informații despre brand

Simpatice, colorate, adorabile și diferite, hăinuțele ”Frugi” destinate minunilor mici și foarte mici sunt toate povești obligatoriu de... îmbrăcat! Realizate din materiale 100% organice, acestea sunt și cât se poate de prietenoase cu pielea și mediul, transformându-le în bucurii inevitabile pentru întreaga familie, nu doar pentru copiii tăi.

PRODUSE ASEMĂNĂTOARE

Recenzii

Write Your Own Review

Scrie o recenzie


Rating-ul ta