Salopetă bebeluşi pentru ocazii speciale

Brand: SANETTA

De la 167,00 RON 209,00 RON
Numai %1 ramase
În stoc
Decrease
Increase

DE CE SĂ ALEGI ACEST PRODUS?

Organice

Organic

Articolele care poartă această etichetă sunt realizate exclusiv din materiale cultivate sau obținute în concordanță cu standardele culturii și agriculturii organice.

ProtectieUV

Protecţie UV

Articolele cu această etichetă oferă protecție împotriva razelor nocive ale soarelui.

Fairtrade

Fairtrade

Aceste articole vestimentare sunt realizate exclusiv de către producători locali în condiții de etică atât din punctul de vedere al calității materialelor cât și a condițiilor de lucru, profitul distribuindu-se uniform de la producător și până la vânzătorul final.

Descriere

O salopetă foarte stilată, ideală pentru ocazii speciale, cum ar fi nunţi sau botezuri. Modelul este potrivit atât pentru fetiţe, cât şi pentru băieţi.

Mai multe informatii

Mai multe informatii
Informații

• Realizată din bumbac organic (52%) şi vâscoză (48%), foarte confortabilă

• Broderie în partea de sus

• Fixare între picioruşe cu ajutorul capselor şi talie elastică în spate pentru o potrivire optimă

• Protecţie UV 15+

• Produsul este fabricat în Europa

• Informaţii privind îngrijirea produsului: poate fi spălat la maxim 30°; nu folosiţi înălbitor; uscarea în uscător automat nu este recomandată; călcaţi la temperatură moderată; nu curăţaţi chimic.

Informații despre brand

Calitatea germană, atenția la detalii și grija față de mediu. Le găsești pe toate într-un echilibru perfect în fiecare articol ”Sanetta”. Destinate atât noilor născuți cât și copiilor, aceste hăinuțe sunt realizate dintr-un bumbac organic de cea mai bună calitate, putând avea de asemenea „super-puteri” precum impermeabilitatea sau protecția UV. Pentru ca tu să îți știi minunea sau minunile în siguranță. Mereu.

PRODUSE ASEMĂNĂTOARE

Recenzii

Write Your Own Review

Scrie o recenzie


Rating-ul ta