Jucărie croșetată mare Molly

166,00 RON 237,00 RON
În stoc
Numai 1 ramase
Decrease
Increase

DE CE SA ALEGI ACEST PRODUS?

Organice

Organic

Articolele care poartă această etichetă sunt realizate exclusiv din materiale cultivate sau obținute în concordanță cu standardele culturii și agriculturii organice.

Antialergenic

Antialergenic

Articolele vestimentare antialergenice sunt realizate din fibre naturale, prietene chiar și cu pielea cea mai sensibilă, pentru a nu provoca iritații sau alte efecte adverse la care tenul sau pielea pot fi supuse.

Handmade

Handmade

Articolele cu această etichetă sunt realizate în majoritate sau în totalitate manual, cu pricepere și responsabilitate de către artizani iscusiți.

Descriere

Jucăria croșetată Căluțul Molly este partenerul perfect pentru copil atunci când acesta explorează lumea, dar și un protector moale numai bun de îmbrățișat când vine vremea de culcare. Iar dacă există și un frate mai mic, creați echipa perfectă cu jucăria zornăitoare de dimensiuni mai mici, din aceeași colecție. Jucăriile croșetate au fost lucrate manual de un grup de femei din Peru care execută produse de artizanat folosind bumbac organic, certificat G.O.T.S .

Colecţia Wildhorses este dedicată fetiţelor – culorile delicate şi imprimeul jucăuş sunt ideale pentru a construi o ţinută deosebită. Jucăriile croşetate sau cele din lemn vor completa ţinuta şi vor deveni preferatele micuţelor vesele în joaca lor de zi cu zi.

Mai multe informatii

Mai multe informatii
Vârstă0-3 luni, 3-6 luni, 6-9 luni, 9-12 luni, 12-18 luni, 18-24 luni
Informații

• 100% bumbac organic, certificat G.O.T.S

• Vopsele non toxice și prietenoase cu mediul

• Produs în Peru, în condiții de muncă etice

• Croșetat manual, umplut cu polyester pentru a avea o greutate mai mică și pentru a putea fi spălat mai ușor

• Înălțimea jucăriei: 38 cm

Informații despre brand

Realizate din materiale 100% organice, prietene chiar și cu cele mai sensibile tipuri de piele, hăinuțele ”Finn+Emma” își propun să fie răsfățuri pe care copiii tăi să le îmbrace zilnic cu zâmbetul pe buze. Unice prin design și poveștile pe care acestea le transmit celor mici, articolele vestimentare ale îndrăgitului brand american sunt de asemenea concepute 100% responsabil atât față de mediu cât și din punct de vedere social, pentru ca tu să ai certitudinea că ai făcut cea mai bună alegere atât calitativ cât și etic.

PRODUSE ASEMĂNĂTOARE

Recenzii

Write Your Own Review

Scrie o recenzie


Rating-ul ta