Botoşei babywearing Dust Grey, 0-12 luni

Decrease
Increase

DE CE SĂ ALEGI ACEST PRODUS?

Handmade

Handmade

Articolele cu această etichetă sunt realizate în majoritate sau în totalitate manual, cu pricepere și responsabilitate de către artizani iscusiți.

Smartdesign

Smart Design

Articolele ”smart design” au la bază inovația, fiind concepute pentru a îndeplini o funcție suplimentară simplei purtări.

Seriimici

Serii mici

Articolele cu acest însemn sunt realizate în ediții limitate, pentru a păstra o doză necesară de unicitate de care să te bucuri.

Descriere

Protejează picioruşele bebeluşului de frig şi vânt cu ajutorul botoşeilor speciali pentru babywearing, confecţionaţi din softshell. Potriviţi pentru bebeluşi mici sau mari, mărimea fiind reglabilă.

Mai multe informatii

Mai multe informatii
Vârstă0-3 luni, 3-6 luni, 6-9 luni, 9-12 luni
Informații

• Plimbările în sistemul de purtare vor fi plăcute chiar dacă temperaturile sunt mai scăzute, pentru că picioruşele sensibile ale bebeluşului vor fi protejate de frig şi ploaie

• Nu va fi nevoie să cumperi mai multe perechi de pantofi – şnurul reglabil permite ajustarea acestora pe mărimea piciorului

• Botoşeii au 2 şnururi pentru reglarea dimensiunii

• Pierderea papuceilor în timpul plimbărilor în sistemul de purtare nu va mai fi o problemă: sistemul de prindere cu elastic nu va permite căderea botoşeilor

• Confecţionaţi din softshell care permite aerisirea. 25 000g/m2/24h

• Dimensiuni: lungime talpă 12 cm, înălţime 17 cm

Informații despre brand

Nimeni nu înţelege nevoile unei (viitoare) mame în materie de îmbrăcăminte mai bine decât o femeie care a trecut deja prin aceste etape. Produsele marca Fun2BEmum au apărut la iniţiativa unei mame, pentru a demonstra că sarcina sau perioada de după naştere şi hainele stilate şi confortabile nu se exclud reciproc. Realizate manual în Polonia şi orientate cu precădere spre sfera de babywearing, hanoracele, jachetele şi accesoriile pentru purtarea bebeluşului sunt realizate din materiale certificate şi au un design inteligent şi modern.

PRODUSE ASEMĂNĂTOARE

Recenzii

Write Your Own Review

Scrie o recenzie


Rating-ul ta