Bluză din bumbac organic Luna roz

Decrease
Increase

DE CE SĂ ALEGI ACEST PRODUS?

Organice

Organic

Articolele care poartă această etichetă sunt realizate exclusiv din materiale cultivate sau obținute în concordanță cu standardele culturii și agriculturii organice.

Antialergenic

Antialergenic

Articolele vestimentare antialergenice sunt realizate din fibre naturale, prietene chiar și cu pielea cea mai sensibilă, pentru a nu provoca iritații sau alte efecte adverse la care tenul sau pielea pot fi supuse.

Fairtrade

Fairtrade

Aceste articole vestimentare sunt realizate exclusiv de către producători locali în condiții de etică atât din punctul de vedere al calității materialelor cât și a condițiilor de lucru, profitul distribuindu-se uniform de la producător și până la vânzătorul final.

Descriere

O piesă basic pentru garderoba bebeluşei tale – bluză cu dungi şi bufniţe haioase. Realizată din bumbac organic, bluza Luna îi va asigura tot confortul de care are nevoie zi de zi, în descoperirea lumii prin joacă.

Mai multe informatii

Mai multe informatii
Informații

• Bluză cu mânecă lungă, pentru bebeluşe

p>• Croiala din zona umerilor permite o îmbrăcare foarte uşoară

p>• Roz delicat, pentru cele mai jucăuşe fetiţe

• Materialul este certificat GOTS: bumbac organic 100%, moale şi delicat

• Informaţii privind îngrijirea: spălaţi la 40°C, cu haine în culori similare , nu folosiţi înălbitori, uscaţi în uscător automat la temperatură medie, călcaţi la temperatură redusă.

Informații despre brand

Simpatice și extrem de în vogă, hăinuțele ”Sense Organics”, unul dintre primele brand-uri cu adevărat eco-fashion, au fost parcă create special pentru omulețul tău mic cu vise mari. Realizate numai și numai din materiale organice și având la bază o întreagă filosofie concepută în jurul sustenabilității și eticii, aceste articole vestimentare îi vor oferi minunii tale tot confortul de care va avea nevoie în fiecare dintre aventurile sale ce vor urma.

PRODUSE ASEMĂNĂTOARE

Recenzii

Write Your Own Review

Scrie o recenzie


Rating-ul ta