Donații Și Cauze Sociale

Ne-am propus încă de la început să fim un brand a cărui poveste principală să fie una pentru și despre oameni.

Da, ne dorim să creștem dar știm că e important să o facem sănătos și armonios, având grijă ca, pe întreg parcursul călătoriei, să nu ne fie teamă să privim înapoi, să ne oprim și să înseninăm de fiecare dată atunci când putem, cu gesturi mici dar sincere.

Pentru că faci parte din comunitatea noastră, te invităm acum să ni te alături, urmând a sprijini împreună cazuri sociale și a aduce zâmbete pe chipurile celor în nevoie. Cum poți face asta? Donând articole vestimentare sau pur și simplu anunțându-ne atunci când găsești un caz social necunoscut care îți pare important și în care ți-ai dori să ne implicăm, urmând ca noi să facem ulterior tot posibilul pentru a ajuta.

De altfel, ne-am propus să ne facem un obicei din a dona haine cu regularitate dar nu ne dorim să ne oprim strict la ele, înțelegând că nevoile actuale sunt diverse și că ține de noi să găsim soluții care să facă cu adevărat diferența în viețile oamenilor.

Promitem să te ținem periodic la curent cu absolut fiecare caz social pentru care luptăm, îndemnându-te să faci la rândul tău asta, „trăgându-ne de mânecă” atunci când simți că am fi potriviți vreunei cauze. Până atunci, ne înclinăm și îți mulțumim în avans pentru suport.

IYA

IYA

Cum Alegem Hainele Pentru Tine

IYA

IYA

Brand-uri IYA

IYA

IYA

Cum Returnezi Produsele